Sai selle aasta alguses, kuskil jaanuaris-veebruaris 4 kopra, 1 ilvese ning 1 seapõrsa nahk viidud Pärnu külje all asuvasse Lindi külla, Peeter Raja nimelisele härrale viidud parkimisse. Tema pidi need omakorda vedama kuhugi Poola, kus need siis odava raha eest ära pargitakse. Kõik tundus tore-kena, kuni möödunud laupäevani, kui sai nahkadel järgi käidud. Kohale jõudes pandi lauale ilvese nahk ning metssea põrsa nahk. Ok..ilves oli võrreldes teiste nahkadega veel enam-vähem, kuid põrsa nahal olid karvad alles põhimõtteliselt ainult kõrvade ning saba otsas. Peremeest(Peeter Raja) ennast kodus ei olnud, kauba jagas kätte ilmselt tema naine, kes ütles, et põrsa nahk on saanud vähe soola. Põrsa nahk kuulus minu tuttavale pikaaegsele jahimehele, kes on varemgi mitmeid nahku soolanud ja lasknud parkimisse viia. Ka temal vajus suu lahti, kui ma talle naha tagasi toimetasin, sest ta olevat kohe peale nahastamist pannud kõva soola nahale peale. See selleks.. kui küsisime, et kus on kopranahad? vastas naine, et keegi tundmatu oli eile käinud ja viinud 3 kopranahka minema.. ei tea kes, ei tea kuskohast, ei tea mitte midagi tema kohta. "Kas ta teile ei toonud nahku ära? Ütles, et tuli sõbra nahkadele järgi." kostis naine. Ei osanudki mitte midagi sellise käitumise peale öelda, vahtisin lolli näoga talle otsa. Naine pakkus, et võibolla annab mulle lambanahad "kompensatsiooniks". Veel pakkus, et ostavad Poolast mingid suvalised kopranahad asemele ja toovad siis need meile tagasi.. No ei oskagi mitte midagi sellise loo peale kosta.. mingisugust vabandust ei tulnud samuti sealtpoolt. Mida teha? Ain Allasega ühendust võtta?