tsiteerin:
See on hetkel paratamatus, et peab igakord sim´i telefoni panema aktiveerima ja uuesti kaamerasse. Selle eest on mmsid.
ja
Kas keegi kasutab rajakaameratel päikesepaneeli, kas täidab või lihtsalt pikendab nii et millalgi tuleb need ikka välja võtta ja ise täis laadida?
Kui oled lihtsalt igavlemas, siis võid nende vidinatega tegelemisega enda vaba aega sisustada.
Ise võtsin enda EMT kõnekaardile(paraku minu kodus kõige parem ja ka kallim levi

) teise SIM`i - spetsiaalselt nii öelda kaamera jaoks. Pakett katab minu telefoni "neti" ja kõnede vajadused mitmekordse ülejäägiga ja netti jagub ka kaamerapiltide edastamiseks. Hinnaks oli vist miski 10 või 12 eurikut kuus. Kaamera toiteks ostsin miski väikese välise aku ( 1/3 A4 lehe suurusest ja ca3-4 cm paks - maksis Akukeskuses vist 12 eurikut). Seda isendit vaja 1 x kolmveerand kuni 1 aasta jooksul laadida ( vastavalt ilmastiku temperatuurile ja saadetud piltide arvule). Käia isegi iga kuu puu otsa ronimas ja kaamerat näppimas - no ei ole minu teema. Kunagi mitu aastat tagasi kaamerat ostes Mart ( Baltic Hunterist) pani seaded paika ja nii töötas kuni hilissügiseni. Tõin metsast ära kuna sigu enam meil kahjuks ei ole. Miski aeg sätin tõenäoliselt uuesti põdrasoolakusse üles.
Alguses kasutasin kah miskit soodsat Simpli varianti - ei miskit ülevaadet asjadest - mine ja näpi puu otsast teist - ega too naine pole, et tahab igapäevaselt "tähelepanu"

.