Küsimus relva saamisel
Küsimus relva saamisel
Tervist! Sooritasin eelmine nädal relvaeksami ning mul tekkis selline küsimus kuna praegusel hetkel otsustasin et kohe relva ei tahaks osta ning saaksin oma peretuttavalt relva paralleelloa peale siis kas see on üldse võimalik? Praegu ju mul otseselt relvaluba pole ja soetamisluba ka mitte. Tänud ette! 

Re: Küsimus relva saamisel
Kas Sulle politseist küsimusele vastust ei antud? Nemad ju sellega tegelevad aga mitte foorumlased
. Nimelt politseisse pead ka paralleelrelvaloa jaoks esitama taotluse kui relvaeksam sooritatud. Ideaalis kui saad paralleelloale nii sileraudse kui ka vintraudse relva kasutamise õiguse. Siis aega endale sobivat ja meeldivat relva valida pikemalt.

ikka lõbusalt
Väga imelik, et sulle yldse luba anti ! Sellest kysimusest on õppematerjali seas palju juttu!
sinu nukker noku!
Pole mingit paralleelrelvaluba vaja, mille kehtivus lõpeb koos relvade omaniku loaga ja igal üleandmisel-vastuvõtmisel tuleb akt teha. Laenata saad ainult numbriliselt paralleelloale kantud relvi.Mardo kirjutas:Tervist! Sooritasin eelmine nädal relvaeksami ning mul tekkis selline küsimus kuna praegusel hetkel otsustasin et kohe relva ei tahaks osta ning saaksin oma peretuttavalt relva paralleelloa peale siis kas see on üldse võimalik? Praegu ju mul otseselt relvaluba pole ja soetamisluba ka mitte. Tänud ette!
Küsi n-ö liigiluba - selle tagumisele küljele kirjutatakse: sileraudne püss, vintraudne püss.
Kehtib seni, kuni Sinu tervisetõend ja laenata saad suvalise relvaomaniku (ka peretuttava) toru.
Kui küsimusi, võin lisainfot anda telefoni teel 5654119. Pole suurem asi trükkija.