koera gps
Re: koera gps
Tere.
Mina olen ka tähele pannud, et mu astro 220 kaotab koera suhteliselt lühikese distantsi peal ära. Rihm on dc-30. Eelmine hooaeg oli asi tunduvalt parem. Kusjuures jahikaaslased, kellel 320 on, näevad mu koera veel palju kaugemalt. Enda seadmel antenni vahetanud ei ole, seega ei tohiks seda varem sagedasti esinenud klemmide purunemise muret olla.
Kust pärineb info sageduste kaotamise kohta?
Mina olen ka tähele pannud, et mu astro 220 kaotab koera suhteliselt lühikese distantsi peal ära. Rihm on dc-30. Eelmine hooaeg oli asi tunduvalt parem. Kusjuures jahikaaslased, kellel 320 on, näevad mu koera veel palju kaugemalt. Enda seadmel antenni vahetanud ei ole, seega ei tohiks seda varem sagedasti esinenud klemmide purunemise muret olla.
Kust pärineb info sageduste kaotamise kohta?
siin foorumis on keegi seda sageduse asja maininud.
Endal samuti 220 ja dc30 rihm, aga suuri muresi pole nagu olnud. Mingi hetk hakkab see rihma antenni kinnitus oksüdeeruma ja siis tekivad leviprobleemid ning kui pidev kasutaja siis käsiseade võib ka tõrkuma hakata.
Õnne peab olema
Tere! Täna DC-50 rihm näitas katsetades pea 4 km siis levi kadus. Tagasi tulles ei leidnud isegi 100 m pealt. Käies rihma juures levi taastus kuida kadus jälle 160 m pealt. Mis nuputada?
Antenni ühenduskoht võib katki olla. võta lahti ja vaata.
vaatasin veelkord üle....silmale küll midagi veana ei märganud...
-
Tihtilugu läheb see antenni peenike traat kuskilt seest katki ja silmaga polegi midagi näha. Kaks aastat järjest antenne hooaja alguses vahetanud.
Mul tc 40 ga sama lugu et levi kadus lühikese maa tagant.Õhtul kodus antenni uurides tundus üks koht pehmemalt läbi painduma.Nuga kätte,isulatsion maha ja tulemuseks katkenud antenni traat,mis spiraalina keritud.Võtsin mingi 5 cm maha,sai tinaga joodetud kinnitus otsik uuesti ja tulemuseks,parem kui enne.Antennid Garminis maksavad 20 eur.i.
vibulane kirjutas:Võtsin mingi 5 cm maha
Kas mitte antenni pikkus ka oluline ei ole

Naine võib olla,koer peab olema!
Pikkust mõõtes sai sama pikk kui vanema tüübi rihmal ja ei mingit probleemi.Näitas koera 3,5-4km pealt ,muidugi vahelduvate lünkadega. Muidugi mängib siin oma osa ilm ja maastik!
Sai antenn uue vastu vahetatud aga ei olnud abi....sai pealinna saadetud ja eks paistab kas seal targemate juures midagi õnnestub leida
Kes need targemad seal pealinnas selliste asjadega tegelevad?
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
tellisin enda dc 30 rihmale tehnoturust uues antenni ja võib öelda et asi paranes veidi. Astro 220 kaob 0,5 km pealt ära aga 320 näitab veel 1,5-2 km pealt. Tundub et tuleks osta ikkagi 320 ja 220 jätta seenel käimiseks.
-
tere!
astro 220 käsiseadmel suutsin patareide kaane ära kaotada. On eestis uue müüjaid või kellegil seisab riiulil?
ette tänades.
astro 220 käsiseadmel suutsin patareide kaane ära kaotada. On eestis uue müüjaid või kellegil seisab riiulil?
ette tänades.
-
Garmini esindusest saab tellida aga kohale jõuab mitte varem kui üks kuu öeldi. Ehk kellegil on katkine GPS ja kaas terve, teeks kaupa.