vafkaman kirjutas:Oskab keegi järvamaal mind aidata rajakaamera HC-300 seadistamisega !?
Peale pusimist,sain ise hakkama!
vafkaman kirjutas:Oskab keegi järvamaal mind aidata rajakaamera HC-300 seadistamisega !?
TruuMees kirjutas:Nuu ei saa enda Tele2 tööel!![]()
Kas keegi riputaks kuskile üles faili nimega
"Parameter.dat" kus on tele2 jaoks kõik vajalik olemas.
Ehk fail mis töötab!
e-maili kohad võite muuta proov@mail.ee näiteks
Tänan
PS! kas M2M ei ole kohe, koodivaba ?
Satakas kirjutas:Suur tänu kõigile siinkirjutanutele ja infojagajatele! Sain oma (või õigemini sõbra, kes mind vahest itimehena kasutab) HC-500 kaamera käima. S.t. saadab pilte meilile ja MMS'ina samuti.
Kuid on üks jant, millest ma kuidagi jagu ei saa. Nimelt on kõik pildid läbini valged. V.a. all ääres riba andmetega (kellaaeg, temp. jmt). Osalt kahtlustan, et tegu võib olla IR teemaga, sest toas on hämar ja TEST-rezhiimil on pilt kaamera oma ekraanil mustvalge. Korraks kahtlustasin, et tegu on niiöelda ülevalgustatud ehk lihtsalt üliheledate piltidega, kuid PhotoShopis ülevaatamine näitas, et pildil puudub igasugune tonaalne variatsioon (isegi väga ülevalgustatud pildilt, mis inimsilma jaoks lumivalge näib, leiab vastava töövahendiga reeglina mõneprotsendilisi toonimuutusi). Seega kahtlustan, et põhjus on milleski muus. Menüüdest ei suutnud leida mingeid variante selle sättimiseks.
Oskab keegi nõu anda?
Tere XXXXX
Google blokeeris just kellegi teie Google'i kontole XXXXX@gmail.com sisselogimise katselt rakendusest, mis võib teie konto ohtu seada.
Vähem turvaline rakendus
laupäev, 26. november 2016 18:33 (Ida-Euroopa standardaeg)
Eesti*
Kas ei tunne seda tegevust ära?
Kui te ei ole saanud hiljuti veateadet, et olete üritanud mitte-Google'i rakenduse kaudu mõnda Google'i teenusesse (nt Gmail) pääseda, võib kellelgi olla teie parool.
Satakas kirjutas:Novot, olen nüüd nii ja naa proovinud ning ainus variant on, et kas saadab MMSi ja emaili, või ei saada üldse mitte midagi.
Lähemal vaatlusel ilmneb, et MMS'i lehel seadistatakse ka paralleelne meilile saatmine. Seepärast ta ilmselt saadabki nii MMSi kui ka paralleelselt meilile. Kui aga MMS on OFF, siis mitte kuskile.
Järelikult on SMTP settingud vigased. Oskab keegi paar postitust ülalpool oleva pildi põhjal hinnata?
PS!
sain vahepeal Google kontole, kuhu pildid peaks laekuma, sellise kirja googlilt endalt:Tere XXXXX
Google blokeeris just kellegi teie Google'i kontole XXXXX@gmail.com sisselogimise katselt rakendusest, mis võib teie konto ohtu seada.
Vähem turvaline rakendus
laupäev, 26. november 2016 18:33 (Ida-Euroopa standardaeg)
Eesti*
Kas ei tunne seda tegevust ära?
Kui te ei ole saanud hiljuti veateadet, et olete üritanud mitte-Google'i rakenduse kaudu mõnda Google'i teenusesse (nt Gmail) pääseda, võib kellelgi olla teie parool.
Paistab, et kohe kui SMTP settingutes serveri tüübi gmailiks muutsin, on kaamera hakanud üritama meilikontole logima. Samas on SD kaardile tekkinud ERROR-LOG, kust kahjuks suuremat midagi välja ei loe. On küll näha erinevaid protsesse aga kahjuks ei saa aru, milline neist on vigane. Iga protsess lõpeb OK'ga. Meiliaadress ja parool on logis õiged.
Andsin google kontos logimisele loa, kuid mitte midagi ei muutunud.
Kuram teab, milles viga...
TiitR kirjutas:Teema pealkiri küll HC-300, kuid kui juba Sataka´s HC-500-st juttu tegi, siis trügin ka jututeemasse.
Mul Satakaga vastupidine probleem. Nimelt ilma pimenedes hakkab vaid pimedaid pilte tegema, samas ei mingit liikumist?
Soolani kaugusmõõdikuga ära mõõdetud 12,5m - liiga kauge äkki? Pimedas toas pilte tegi jällegi? Mul samuti mudeliks HC-500G
Anti kirjutas:TiitR kirjutas:Teema pealkiri küll HC-300, kuid kui juba Sataka´s HC-500-st juttu tegi, siis trügin ka jututeemasse.
Mul Satakaga vastupidine probleem. Nimelt ilma pimenedes hakkab vaid pimedaid pilte tegema, samas ei mingit liikumist?
Soolani kaugusmõõdikuga ära mõõdetud 12,5m - liiga kauge äkki? Pimedas toas pilte tegi jällegi? Mul samuti mudeliks HC-500G
Ilmselt ta sul tõesti liiga kaugel, samas on ka kaamera ees kuidagi liiga tume.
Paigutatud vist päris kõrgele?
Sügisene sombune aeg on muidugi kõva IR valguse neelaja.
Üldiselt on need mustad LEDid on küll väga toredad oma nähtamatusega, aga reaalsus on see, et pildid on öösel palju halvemini valgustatud. Soovitaks võimalusel valida punased ledid.