BLONDOSID!
BLONDOSID!
Võimalik tellida antud kuule! Tartus!
kakuke kirjutas:Kas keegi on üritanud antud kuule konteinerisse ka panna, et jääks ära tülikas tinavöö paigaldamine
mõned aastad tagasi sai kasutatud blondosid 16kaliibrises konteineriga, parimad kuulid sileraudsele, mida tean/olen kasutanud. ja materjal ei pea kindlasti olema pronks.
seal on teine rebane!
shikaree kirjutas:mõned aastad tagasi sai kasutatud blondosid 16kaliibrises konteineriga, parimad kuulid sileraudsele, mida tean/olen kasutanud. ja materjal ei pea kindlasti olema pronks.
Olen ka kuulnud terast pronksi asemel kasutatavat. Ega keegi tea, kas selline käik ka ballistilisi omadusi muutnud on? Järsku räägiksid paari sõnaga lähemalt, et milliseid konteinereid kasutasid, kas muutsid ka kuuli enda kuju (vist jätsid ka sooned tinavöödele ära) ja kõige tähtsam, kas oli tunda ka laskmise juures mingit erinevust?
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
blondo on brå
ise ei muutnud ma midagi. kuulid tegi valmis üks hea sõber jahimehest treial. sooni tinavööde jaoks ta ei teinud. muidu nagu blondo ikka. mõõtusid ei oska öelda.
konteiner oli vene oma, selline millel pole ei sees ega väljaspool tugevdusribasid ega ka pikisooni, tüübi nime ei oska kahjuks öelda. konteineril lõikasin amortisaatori osa ära ja konteineri veel kord pikuti pooleks, selleks et väljalennul ei segaks kuuli lendu ja eemalduks kiiremini. konteinerit otsides tuleks konteineris kuuli lükata läbi raua, vaadata et minek pole liiga tihe ega ka liiga lohva.
lasknud olen vaid nende konkreetsete kuulidega, nii et teiste blondodega võrrelda ei oska.
looma tabamisel jääb ikka sisse ja annab kogu oma energia üle, mitte nii nagu brenneke, mis oma ekspansiivsusega tihti loomast läbi jookseb.
konteiner oli vene oma, selline millel pole ei sees ega väljaspool tugevdusribasid ega ka pikisooni, tüübi nime ei oska kahjuks öelda. konteineril lõikasin amortisaatori osa ära ja konteineri veel kord pikuti pooleks, selleks et väljalennul ei segaks kuuli lendu ja eemalduks kiiremini. konteinerit otsides tuleks konteineris kuuli lükata läbi raua, vaadata et minek pole liiga tihe ega ka liiga lohva.
lasknud olen vaid nende konkreetsete kuulidega, nii et teiste blondodega võrrelda ei oska.
looma tabamisel jääb ikka sisse ja annab kogu oma energia üle, mitte nii nagu brenneke, mis oma ekspansiivsusega tihti loomast läbi jookseb.
seal on teine rebane!
Re: blondo on brå
shikaree kirjutas:konteineril lõikasin amortisaatori osa ära ja konteineri veel kord pikuti pooleks, selleks et väljalennul ei segaks kuuli lendu ja eemalduks kiiremini.
Miks Sa amortisaatori tagant ära lõikasid? Kas muidu segab kuuli lendu? Ega ei mäleta, kas kuul istus konteineris tihedalt või lobedalt?

Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
-
gloss kirjutas:kas saaks kuidagi postiga(bussiga)ja ülekandega.ei satu eriti lõuna poole.
tahaks 16 kal. ja ca 5tk.
ega sul tinutus tinast vööd pole seal igast keemiat sees.
Arvan, et Kütt'l pole neid kuule enam alles (paranda mind kui ma eksin). Postitusest ka suht aasta möödas. Ja ma tahaks teada, mida sa teed 5 kuuliga? Endal läheb juba tiirus proovimiseks 10 tk vähemalt. Edasi, jahti ju ka. ja äkki kuul sobib, siis 10 tk veel, minimaalselt. Aga 36 eq juures (kuul), siis peab ikka väga hea sileraudse kuul olema. 10 eq-sest hinnast saan ehk aru (nojah, ikkagi kallis). Kui laadimisele mõtlesin, siis sel kuul ootan 100st kuulipartiid, eks näis mis saab. Aga tegelikult, kui kuul ikka 10 eq tk, siis telliks ise ka 20-30 tk... ja seda ka juhul kui teaksin, et selle kuuliga saan püssi jooksma.. aga kui 9 eq-st padrunist lendab kuul sama hästi, siis... (see 10 eq on ikka lihtsalt kuuli hind?)
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...