Raadiosaatja
-
Re: Raadiosaatja
Mina tellisin omale baofeng gt-3 mark III. Täiesti toimetas sügise ära.
Enamjaolt ise kasutasin hyt tc518 ja tuttav baofengi.
Maksis miskine 30raha. Tellitud hiinast aga enamus hiinlastel praegusel ajal juba euroopa laod. Tuli euroopa laost 5 päevaga.
Isegi kui hinnast tuleb ja kui tolli läheb siis on alati mõistlikum ise deklareerida. See tänapäeval nii lihtsaks muudetud. Pool aastat tagasi oli veel tunduvalt keerukam.
Enamjaolt ise kasutasin hyt tc518 ja tuttav baofengi.
Maksis miskine 30raha. Tellitud hiinast aga enamus hiinlastel praegusel ajal juba euroopa laod. Tuli euroopa laost 5 päevaga.
Isegi kui hinnast tuleb ja kui tolli läheb siis on alati mõistlikum ise deklareerida. See tänapäeval nii lihtsaks muudetud. Pool aastat tagasi oli veel tunduvalt keerukam.
Mina ostsin okidokist detsembris vist,HYT TC-700 saja euriga.Igati rahul;)
- Lauri Tamm
VR kirjutas:Kui tuleb väljaspoolt EU, siis eeldusel et CE sert on nõuetekohaselt peale trükitud, lisandub tollis kinni pidamisel käibemaks 20% ja postiasutuse poolt deklaratsiooni vormistamise tasu 30.-Matka kirjutas:Tegin tellimuse BF-UV6'le, koos lisapudinatega läks kokku ~40 raha.
Hiinlased panevad hinnaks paar dollarit kui ilusti paluda

Sain baofengi kätte, võtsin usb kaabli ka ligi. Proovisin jaama ühendada arvutiga aga "Fail Connect with Transceiver", niipalju kui uurinud olen, probleem peaks olema selles, et jaamas ja arvutis on erinevad draiverid ning selletõttu ühendust ei saa. Kellegil kogemusi sellise asjaga? Tegemist siis Baofeng UV6 jaamaga.
Endal varasem kogemus icomiga ja nüüd sai soetatud poistele kamba peale üks hiinlane. Eks ta üks kräpp ole. Ma ei mäleta mis see nimi tal oli, aga sisuliselt ikka baofeng.
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
Proovi selle õpetuse järgi teha http://www.miklor.com/COM/UV_Drivers.php#install
Matka kirjutas:Sain baofengi kätte, võtsin usb kaabli ka ligi. Proovisin jaama ühendada arvutiga aga "Fail Connect with Transceiver", niipalju kui uurinud olen, probleem peaks olema selles, et jaamas ja arvutis on erinevad draiverid ning selletõttu ühendust ei saa. Kellegil kogemusi sellise asjaga? Tegemist siis Baofeng UV6 jaamaga.
☞ meie toimetused sõnas ja pildis www.salmejahiselts.ee
Kui juhuslikult 64 bit ja Windows 7, siis ei pruugi prolifici draiverid tulemust anda.
Mingi sats datakaableid kuskilt imelikust tehasest tulnud ja kasutavad veidi teist riistvara.
Kui ei õnnestu eelmainitud õpetuse järgi, siis anna märku, võin kuhugile alternatiivi üles riputada.
Mingi sats datakaableid kuskilt imelikust tehasest tulnud ja kasutavad veidi teist riistvara.
Kui ei õnnestu eelmainitud õpetuse järgi, siis anna märku, võin kuhugile alternatiivi üles riputada.
ylaril kirjutas:Kui juhuslikult 64 bit ja Windows 7, ....

Jaht on kunst, mis nõuab ohvreid!
Viisin draiverid ajas tagasi 3.2.0.0 versiooni peale aga endiselt annab "fail connect tranceiver" 

Enamus kaablid töötavad selle Prolific 3.2.0 driveriga. Aga kaablid on ka erinevad, sul võib olla CH340T kontrolleriga kaabel siis peaks sobima see:
http://www.driverscape.com/download/usb-serial-ch340
☞ meie toimetused sõnas ja pildis www.salmejahiselts.ee
smtasku kirjutas:Enamus kaablid töötavad selle Prolific 3.2.0 driveriga. Aga kaablid on ka erinevad, sul võib olla CH340T kontrolleriga kaabel siis peaks sobima see:
Proovisin sellega, kui hakkan installima siis ütleb, et encountered problem ja cannot find the file specified. Lisan ka illustreeriva pildi https://www.upload.ee/image/6748726/sdadadasda.jpg
ylaril kirjutas:Äkki on abiks kuigi väidetavalt 95% ei
https://www.upload.ee/files/6748804/CH341SER.rar.html
Ei tea kas tegin õigesti, aga ikkagi annab sama veateadet

tsiteerin:
Sain baofengi kätte, võtsin usb kaabli ka ligi. Proovisin jaama ühendada arvutiga aga "Fail Connect with Transceiver", niipalju kui uurinud olen, probleem peaks olema selles, et jaamas ja arvutis on erinevad draiverid ning selletõttu ühendust ei saa. Kellegil kogemusi sellise asjaga? Tegemist siis Baofeng UV6 jaamaga.
ja
Kas nüüd kokkuhoitud mõned eurikud on sind selle jebimisega koos õnnelikumaks teinud?
Mulle isiklikult kepp meeldib, aga ainult juhul kui ise keppija olen
ja

Kas nüüd kokkuhoitud mõned eurikud on sind selle jebimisega koos õnnelikumaks teinud?

ikka lõbusalt
tsiteerin ka, küll vähe teemaväliselt 
Kepi koha pealt sul tuline õigus või tn 95% arvab sama,sest on ka kindlasti neid kellele meeldib mitte domineeriv pool olla
Aga samas kui hakata kõike eurodesse arvestama, siis olgem ausad et odavam tuleks enamus teenuseid osta kui oma aega ja vaeva sinna matta, võta nt kalastus - tn kui aasta kulutused kokku arvestaks ( paadi kindlustus, sadama maksud, hooldus, küte, varustus ja "raisatud aeg" mille asemel võiks ju arvestada ajakulu oma kesmise tunni hindega, siis selle aasta kuluga võiks tn järgnevad 3 aastat iga päev poest kala osta ja süüa ja veel aja võit et ei pea isegi kala puhastamisele aega raiskama või veel suurem võit kui neid maitsvaid kalapulki osta ja minutiks uuni visata
Sama ju jahindus ja paljud teised hobidki ja mitte ainult hobid. Palju tänapäeval linnastunud rahval veel ahjud kaminad kasutusel on aga nt küttepuid õigel ajal ja õigest kohast ostes tuleb ikka palju odavam sisse osta kui ise vaeva näha, las see mets ja kraavi perved võsastuvad
ja naistemeestel naisedki veel häppid, et mees kogu oma töökohustuste vaba aja kätt hoiab 
Ja märkamatult ongi ühiskond nagu mõned aastad tagasi linastunud Bruce willise linateoses kus inimesed isegi mitte ei istu enam ekraani taga ja klõbista nuppe vaid lesivad mugavalt voodis ja mingid androidid toimetavad nende eest, kaasaarvatud hoiavad su naise androidi kätt ja rahuldab teda
.
Lõpetuseks sooviks küll jaksu ja jõudu ja mitte iga tagasilöögi puhul asju nurka visata ja kui kuidagi ei saa siis kuidagi ikka saab
Tervitades,
Ülari

Kepi koha pealt sul tuline õigus või tn 95% arvab sama,sest on ka kindlasti neid kellele meeldib mitte domineeriv pool olla

Aga samas kui hakata kõike eurodesse arvestama, siis olgem ausad et odavam tuleks enamus teenuseid osta kui oma aega ja vaeva sinna matta, võta nt kalastus - tn kui aasta kulutused kokku arvestaks ( paadi kindlustus, sadama maksud, hooldus, küte, varustus ja "raisatud aeg" mille asemel võiks ju arvestada ajakulu oma kesmise tunni hindega, siis selle aasta kuluga võiks tn järgnevad 3 aastat iga päev poest kala osta ja süüa ja veel aja võit et ei pea isegi kala puhastamisele aega raiskama või veel suurem võit kui neid maitsvaid kalapulki osta ja minutiks uuni visata

Sama ju jahindus ja paljud teised hobidki ja mitte ainult hobid. Palju tänapäeval linnastunud rahval veel ahjud kaminad kasutusel on aga nt küttepuid õigel ajal ja õigest kohast ostes tuleb ikka palju odavam sisse osta kui ise vaeva näha, las see mets ja kraavi perved võsastuvad

Ja märkamatult ongi ühiskond nagu mõned aastad tagasi linastunud Bruce willise linateoses kus inimesed isegi mitte ei istu enam ekraani taga ja klõbista nuppe vaid lesivad mugavalt voodis ja mingid androidid toimetavad nende eest, kaasaarvatud hoiavad su naise androidi kätt ja rahuldab teda

Lõpetuseks sooviks küll jaksu ja jõudu ja mitte iga tagasilöögi puhul asju nurka visata ja kui kuidagi ei saa siis kuidagi ikka saab

Tervitades,
Ülari