Jahimaa ost müük või rent
Jahimaa ost müük või rent
Tere
Huvitav mis hinnaga müüakse jahimaa kasutuslepingut või kui kallis on jahimaa rentimine.Ütleme et maa on ca 10000 ha ja limiit on 10 põtra, 6 siga ja 6 kitse.
Huvitav mis hinnaga müüakse jahimaa kasutuslepingut või kui kallis on jahimaa rentimine.Ütleme et maa on ca 10000 ha ja limiit on 10 põtra, 6 siga ja 6 kitse.
Re: Jahimaa ost müük või rent
Ma ei mõelnud aastast lubade ostu vaid pikemat mitte nii nagu rmk teeb
RMK pakub ju turuhinnaga. Korruta soovitud aastatega ja inflatsiooniga läbi ja saadki soovitud tulemuse.
Huvitav kui kui müüks või prooviks rendile anda sellist maad kas siis huvilisi ka oleks.
- aadu kadakas
Esmalt võiks tausta rohkem lahti seletada. Muidu läheb äraarvamismänguks:
1. Kas keegi müüb 10 000 ha maad? Kui tegemist metsamaaga, võin teha hinnapakkumise ja sobivusel ostaks ära.
2. Kas kellegil on selline maaomand ja soovib võõrandada jahiõigust? Väljamaalased ostaksid ilmselt analoogiliselt RMK oksjoniga.
3. Kas keegi kujutab ette, et kasutusluba omav jahiselts saab oma õiguseid ja kohustusi edasi võõrandada? Siin foorumis on tarku päid küll, kes selle võimalikkuse üle oskaksid arutleda.
4. Siia võiks tegeliku põhjuse ja konteksti kirjutada.
1. Kas keegi müüb 10 000 ha maad? Kui tegemist metsamaaga, võin teha hinnapakkumise ja sobivusel ostaks ära.
2. Kas kellegil on selline maaomand ja soovib võõrandada jahiõigust? Väljamaalased ostaksid ilmselt analoogiliselt RMK oksjoniga.
3. Kas keegi kujutab ette, et kasutusluba omav jahiselts saab oma õiguseid ja kohustusi edasi võõrandada? Siin foorumis on tarku päid küll, kes selle võimalikkuse üle oskaksid arutleda.
4. Siia võiks tegeliku põhjuse ja konteksti kirjutada.
Jah on olemas jahimaa mis on ca 10000 ha.Mis ei ole kunagi kuulnud ühegi jahiseltsi alla, on olnud oma ette. Nüüd ei teagi omanik kas panna renti või kasutusluba maha müüa koos seotud firmaga. Uus jahiaasta on ju tulemas.(mina uurin omaniku soovil asja)
Kus maakonnas antud maatükk asub?
Ei hakkaks hetkel kohti nimetama.
Paistab väga salajane värk olevat. Eile asus antud jahimaa idas ,aga täna enam mitte. 

Las olla idas või läänes. Minu küsimus oli kas sellisel asjal on tahtjaid.
Viimati muutis Rico, R Veebr 10, 2017 11:22 pm, muudetud 1 kord kokku.
Peaks vist teema lukku panema kunas keegi ei julge konkreetset pakkumist teha.
Rico kirjutas:Peaks vist teema lukku panema kunas keegi ei julge konkreetset pakkumist teha.
Keegi pyssi tahab osta? Päris mitu pauku teeb, kaliibrit ei hakka täpsustama. On huvilisi? Lgp. Ksf. Rico, millele pakkumist teha??? Pane tingimused, kaardid, alghind jne yles, et mingi ettekujutus asjast oleks.
Millele pakkumisi? Siiani pole saanud yhtegi konkreetset vastust kysimustele.
Siiani ootan teie poolt vastuseid,kuigi ma neid enam ei vaja sest sain juba ammu need mujalt teada.
Tyhja pole kah mõtet kõvatada....pange parem lukku tõesti.
Siiani ootan teie poolt vastuseid,kuigi ma neid enam ei vaja sest sain juba ammu need mujalt teada.
Tyhja pole kah mõtet kõvatada....pange parem lukku tõesti.
jahismurf