MLP kirjutas:...
Teiseks mina ei PEA midagi ja kui sa jahiturismiga juhuslikult ei tegele ,ss see sinu p....t ei torgi !
Mis meil selle teema pealkiri oligi? Ahjaa, "Eesti jahimeeste maine kujundamine."
MLP kirjutas:...
Teiseks mina ei PEA midagi ja kui sa jahiturismiga juhuslikult ei tegele ,ss see sinu p....t ei torgi !
sooviku kirjutas::shock: Ei maksa sellist teemat luua(ja veel fotode alla),kui naljast aru ei saa.Ja mis seal valesti oli?Kas siis purjus soomlasi ja kõike laskvaid venkusid meil jahil ei käi?Mis sest,et mõned üksikud aga see ongi enamus.Loodan,et EJS ikka naljast aru saab ja ERR-ilt raha küsima ei hakka.Kindlasti hakkavad nüüd jaurama ka ossinovskid,koduvägivalla vastased ja loomulikult veganid
.
duv kirjutas:sooviku kirjutas::shock: Ei maksa sellist teemat luua(ja veel fotode alla),kui naljast aru ei saa.Ja mis seal valesti oli?Kas siis purjus soomlasi ja kõike laskvaid venkusid meil jahil ei käi?Mis sest,et mõned üksikud aga see ongi enamus.Loodan,et EJS ikka naljast aru saab ja ERR-ilt raha küsima ei hakka.Kindlasti hakkavad nüüd jaurama ka ossinovskid,koduvägivalla vastased ja loomulikult veganid
.
Usun, et kaasfoorumlased ikka kindlasti said naljast aru, lisaks veel ülejäänud jahiga seotud inimesed aga? Olen kohanud inimesi, kes just niiviisi jahisse suhtuvadki ja nemad said kindlasti oma veendumustele kinnitust. Ei ole ka neil vahet, kas tegemist turistidega või kohalikega, nende jaoks on jaht purjuspeaga metsas autoga ringikärutamises ja aknast loomade tapmises. See kas antud tegevused ka seadusega vastuollu lähevad ei lähe lihtsalt korda, sest mets ju nende jaoks kolgas, kus n.ö. keiser kaugel ja jumal kõrgel. Mõnes mõttes ka ``hea`` mainekujundus. Tulge meile jahile ja lasta võite kõike, mis ette jääb. Loomulikult saab iga täiskasvanu aru, et tegemist on huumoriga, aga eks nalja visata ka pahatihti asjade üle, mis omal korrast ära on.
duv kirjutas:Usun, et kaasfoorumlased ikka kindlasti said naljast aru,
Walter kirjutas:Mõni jahiturismiga seotod inimene võiks ka rääkida kas ta sai naljast aru.
baddmann kirjutas:Kriitikat nende klippide aadressil:
http://publik.delfi.ee/news/eestilaul20 ... d=77443886
BM
baddmann kirjutas:Kriitikat nende klippide aadressil:
rixa kirjutas:See artikkel pigem iroonia kriitika kohta.