Kas jahinduse tulevik?
Kas jahinduse tulevik?
Pole looma, pole probleemi!
Re: Kas jahinduse tulevik?
Aastal 2050 vb.
Liha pärast küll jahti ei lähe. Ostes sellise "vidina" kaob igasugune mõte pukis istumiseks. Üksikutele kiimakottidele vabariigi taastamisest saati kah kumminaised ja patakatega "vibreerivad"dildod müügis - nii palju kui tutvusringkonnas inimesi on - miskipärast eelistatakse ikka nn. vanamoodsat keppimist
.
Ehk kui käed põlenud ja näpp kõveraks ei lähe - siis pole mõtet ka püssi kätte võtta...

Ehk kui käed põlenud ja näpp kõveraks ei lähe - siis pole mõtet ka püssi kätte võtta...
ikka lõbusalt
Aivar, kas selline abimees tõesti mõjutaks sinu pukist laskmise tulemust? Ma ei tea, ehita pukk siis söödale lähemale
Aga kui tõsiselt rääkida, siis peab see arvutiteadus veel päris palju arenema, et iselaskvad püssid saaksid piisavalt just turvalisust tagada. Ma arvan, et see on isegi sõjanduses üks suuremaid takistusi kasutuselevõtuks.

Aga kui tõsiselt rääkida, siis peab see arvutiteadus veel päris palju arenema, et iselaskvad püssid saaksid piisavalt just turvalisust tagada. Ma arvan, et see on isegi sõjanduses üks suuremaid takistusi kasutuselevõtuks.
tsiteerin:
Aivar, kas selline abimees tõesti mõjutaks sinu pukist laskmise tulemust?
Lasutulemus oleks siis tõenäoliselt 99,9999999 %. Minule kaoks jahimõnu ära - lahatagu siis juba ka loom ära ning toodagu mulle liha kööki lauale. Küll kunagi ka sellised masinad tulevad...
aga arvan, et ma olen selleks ajaks juba mullaks muutunud
.
Pukki aga söödale lähemale pole vaja tuua - 40 - 50 m on sea jaoks mulle paras ning puki teises küljes olev soolak 100 m sobib kah
Aivar, kas selline abimees tõesti mõjutaks sinu pukist laskmise tulemust?
Lasutulemus oleks siis tõenäoliselt 99,9999999 %. Minule kaoks jahimõnu ära - lahatagu siis juba ka loom ära ning toodagu mulle liha kööki lauale. Küll kunagi ka sellised masinad tulevad...

Pukki aga söödale lähemale pole vaja tuua - 40 - 50 m on sea jaoks mulle paras ning puki teises küljes olev soolak 100 m sobib kah

ikka lõbusalt
Tugitooli jahisportlastele sobiks vast paremini see variant, mida pakuti raamatu Shaakali päev põhjal vändatud kaasaegses filmiversioonis ja mis oleks ka juba teostatav. Lühidalt relv on pukis statiivil, mida juhitakse, päästetakse kaugjuhitavalt arvuti kaudu, kütt istub kodus läpakas põlvedel, uluki saabumisel suunab relva märgile ja vajutab nupule, mis vallandab lasu. Mugav-kas pole???
Mugav, aga ulme. Miks? Sest, kui meil ei julgeta lasta kasutada jahis helisummutitki, siis kujuta ette, mida seadusesilmad arvaksid asjaolu kohta, et laetud relv on kuskil järelvalveta? ... Mnjaa 

Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
kakuke kirjutas:Mugav, aga ulme. Miks? Sest, kui meil ei julgeta lasta kasutada jahis helisummutitki, siis kujuta ette, mida seadusesilmad arvaksid asjaolu kohta, et laetud relv on kuskil järelvalveta? ... Mnjaa
Ei tea siin midagi

Jahil juhtub nii mõndagi... ja kõigil pole vaja kõike teada!
kakuke kirjutas:Mugav, aga ulme. Miks? Sest, kui meil ei julgeta lasta kasutada jahis helisummutitki, siis kujuta ette, mida seadusesilmad arvaksid asjaolu kohta, et laetud relv on kuskil järelvalveta? ... Mnjaa
Mõiste "järelvalveta" vaadatakse seaduste kontekstis varsti üle, ei pea enam inimfaktor juures olema, piisab ka kaamera vaateväljas olemisest.