(2) Jahimaa hulka ei kuulu:
1) planeeringuga määratud linna, alevi ja aleviku ning küla selgelt piiritletav kompaktse asustusega ala (edaspidi tiheasustusala), samuti puhke- ja virgestusala, kus ohutu jahipidamine ei ole võimalik; Rõhk just sellel ohutu jahipidamise võimalikkusel!
Kes otsustab selle üle, kas ohutu jahipidamine on võimalik? Jahimees otsustab! Ühisjahil otsustab võib-olla ka jahijuhataja.
See § 25 lg 2 ei sobi minu meelest jällegi seetõttu, et räägib vaid kindlast kinnistust. Aga kui jahti peetakse teisel kinnistul? Naaberkinnistul? Näiteks - minul on õunaaed ja Beretta on minu naaber. Meie majade vahe on 100 m. Mõlemad asume oma kinnistuga nn jahimaal, mis on arvestatud mingi seltsi jahipiirkonna sisse. Mina kütin oma kinnistul oma õunaaiast jänese. Kas ma siis olen rikkunud seda 200 m nõuet? Nagu ei oleks, sest ma ei pidanud jahti Beretta kinnistul, kus mul ei ole lubatud pidada jahti lähemal kui 200 m majale kui me pole omanikuga kokku leppinud teisiti. Ja ma ei pidanud seda jahipidamist ka ohtlikuks, sest ei tulistanud kellegi ega millegi kõrvalise suunas.
Jään selle juurde, et jahimees, kes selliselt jahti peab, on küll paras TÖLL, aga otsest jahiseaduse nõuete rikkumist ma ei suuda tuvastada. Küll võib ta olla rikkunud nn "ühiselu reegleid" kui rikkus näiteks Korrakaitseseaduse § 56 nõudeid (müra tekitamine öisel ajal). Mis räägib ka veel "pideva müra" tekitamisest

Aga ega ma neid Võiste olusid ju täpselt ei tunne ka