hendrik kirjutas:
Ehk siis - kes tahab, Andke Hüva NÕU!!! Ma usun, et ma pole ainuke, kes siukest jama taluma peab... Kes tahab ise katsetama tulla mutitapmist ja on endas ikka kindel, et suudab suhteliselt väiksema kahjutööga toime tulla, kui mutt, siis olge lahked - ma usun. et

saab piisavalt olema.
Ah-aaa! Veel üks mees!! Loo või klubi
Vahepeal ütleks veel tänu kakukesele lisainfi eest!
Aga kuna neppi praegu lasta ei saa ja igasugune silmusega, mürgi-ja rauapüük on piiratud, siis siin saab kogu jahimeheliku oskuse ja elukate läbinägemisvõime proovile panna.
Mutt üksi on ainult pool jama (too sööb ainult usse-putukaid). Aga koos mügriga, kes paneb nahka naispere loodud hinnalised ja ainulaadsed tulbipeenrad ning kõik-kõik, mis maa all magus ning poeb käsikäes mutiga loodud käikusid pidi(mügri teeb pindmised tunnelid) talveks noorte õunapuude alla, närides puhkeperioodil ära varutud porganite kõrvale peajuured, et ka isegi 10 a.puukene kevadel ilusasti tudiseks, siis siinkohal olen ette tänatud lisaõpetuste eest ka mügriijahis.
Nädalaid tuuldunud ja linaste kinnastega pandud nii mügri- kui mutirauad, Inglise peibutsmürk, vesi ja hetgaasid kaa,ja uuest aastast järelejäänud raketisopsud proovitud! .(edukaim! kolmeks nädalaks, kolisid naabri manu). Takse ja terjereid ei oma.
Muide, vene ajal maksis muti nahk kokkuostus vist 2 rubla!! Mis see kasukas siis maksta võis? Aga nüüd? (ka lihakeade likvideerimine oleks probleemivaesem

)
Ei usu hävitamisse, sooviks ainult tõrjuda või elu neil kibedaks teha!