Ega see tõesti hea ei ole aga mis sa teed paned korjuse keldrisse seisma või tuppa voodi alla.Kui ikka on õues -15 paar nädalat ole mees ja kaeva.
Aga kas need patsillid külmaga ei hävine mitte?
kult kirjutas:Et mitukümmend rebast aga peenra alla![]()
Ja järgneval aastal
,kas peenar uude kohta?Olen matnud hundi korjuse ja selle järgmisel aastal sama tervelt välja kündnud
Hea on lugeda ,et meil ikka neid eetiliselt mõtlevaid jahimehi leidub kes oma jääkproduktid maha matavad.Kahjuks pole oma silmaga küll ühtegi meest näinud ,kellel selletarvis jahil ka labidas kaasas oleks
Järelikult olen valede meestega kokku trehvanud ,või ainult kiitlejatega -kes nii väidavad tegevat
Neilt kes seda tõesti teevad,küsiks -kui sügavale matate ?Olen asja proovinud ja kohas kus raipesööjaid liigub(metsas)ei võta 0.5m sügavusele maetud korjuse üles kaevamine eriti kaua aega
ja ka metsseal meeldib värskelt songitud kohas tuustida.Nii siis .... ?
sooviku kirjutas:Muuseas,ka osadel koertel meeldib raibete peal püherdada.Kui su vene laiguline tuleb,rebase soolikas kõrva taga, ja see sulle meeldib,siis ei oska ma midagi kosta.
kult kirjutas:Meil enamasti labida jagu seda pehmet mulda ongi ,siis algab savi rähk ja ei ole ma veel tõesti ühtegi nii visa matjat kohanud ,kes viitsiks nii sügava augu kaevata!Muidugi kui mitme aasta jooksul ühe rebase matad.Kirjutasid ,et sõber matab paarkümmend korjust aastas peenra alla
![]()
Kui väidad ,et nii igal aastal,kas siis kondid kaevatakse uuesti välja ja mis kallis naine kostab kui tema peenraksed meetri sügavuselt segi kaevatakse
Ärge mehed ajage udu!
Kivi kotti!