[/quote]
Vau! Aeg-ajalt võtavad ikka väljaütlemised põlved nõrgaks.
Kuna see teema kaldub järjekindlalt unistuste ulmevaldkonda, siis tahaks viidata asjaolule, et Eesti ei ole maailmajagu vmt, vaid lapike maad, mis kuulub suurema ala koosseisu. See kehtib ka huntide asurkondi silmas pidades. Seda asjaolu soovitaks ka neil silmas pidada, kes siiani usuvad, et maailm koosneb minu talust, külast ja tollest metsast seal ümber. Parimal juhul ollakse viimasel ajal valmis vaid Lätit oma kaardile kandma.[/quote]
Tore kui meeldis. Jutu eesmärk polnud kedagi järjekordselt tavaeestlase lemmiksihtpunkti Lätti saata, aga juba hakkan kahtlema, et võis isegi viga olla...
Katsuks siis kuidagi otsemini või lihtsamalt. Sa võid viia "17 v 70 idarinde snaiprit" metsa, panna nad suvalise koha peale seisma parimates teadmises Eesti vabariigis elavatest hundiasurkondadest. Kui parasjagu enda küla ja talu tagune mets on läbi käimata, siis ilmselt jäävadki ootama ning antud juhul ei oma mingisugustki tähtsust see, kas ma ilmeksimatult kinniste silmadega oskan kaardilt näidata naabermaakonna kõiki kolme pikemat kraavi v laiemat oja...Ühesõnaga, ilma tohutu musta eeltöö tegemiseta ei toimu mitte midagi. Reeglina on igas satsis kindlad mehed, kes seda tuima aastast aastasse panevad ning neid ei saaks ega tohiks alahinnata...Kuna just nende tegelaste ressurss on kindlasti piiratud, siis mina isiklikult ei jaga absoluutselt seisukohta, kus hunt oleks võimalik "välja küttida". Ainuüksi "kunstlaskurite" plejaadist jääks kindlasti väheks.
Võib-olla on see meie eripära jah, et ei kuulu ühtegi uniooni, mesindusseltsi, templirüütleid ei kummarda jne. oleme endi jahid ca 30-40 mehega aegade jooksul keskeltläbi maha pidanud, vajadusel alati naabreid kaaasanud. Jah- nad jooksevad pikalt. Loomulikult- kui meilt läinud alati on ka info edasi antud, kuid esmajärjekorras oleme alati kuskilt küla vahelt pihta hakanud...
A üldiselt võttis GC paari lausega kõik kokku. Täpselt nii ongi.
Ja mis nüüd viimastesse arengutesse puutub- näpuga näitamise asemel mõni lahendus ka oleks pakkuda v...??? Ei??? Lugege GC teksti veel paar korda..