Ma mõtlesin ka ,et hääletan .Annaks oma hääle siili eest ,eks päästnud ju siil Kalevipoja...... Aga võta näpust ,hääletus oli plokeeritud! Küll on ikka kõlava nimega organisatsioone,kes kõik poolt hääletasid. Kukerpallitajate klubi on veel nimekirjast puudu.
Kuulge see asi haiseb küll kõvasti! Aga teisalt ,kui meil nüüd ikka oma loom ,no siis oma elukaga teen mida tahan .Tahan pean lemmikloomana ,tahan löön maha!

See on usukumatu ,millist protesti üks vägisi pealesunnitud asi võib tekitada. Arvan ,et mõnikümmend aastat tagasi poleks hundi poolt hääletamine küsimustki tekitanud . K....radi fanaatikud mõelge mida te olete oma nunnutamisega teinud----- ja ma mõtlen seda tõsiselt! Ma kujutan juba ette kuidas kuskil nüüd mingi kärnakotist hunt eestlase võrdkujuks tuuakse. Tubli Peep ,said hakkama!!!!!
Ps . To kartlik loom on nii julgeks muutunud ,et pühapäeva lõuna paiku Tapalt Paide poole sõites Ambla teeotsast ,Räsna(vist oli selline nimi) bussipeatusest veidi Tapa poole ,jalutas hunt praktiliselt talu hoovist välja .Poseeris minust 40-50 sammu eemal, küntud põllul. Jandasin algul telefoniga ,et pildile saada,siis tuli meelde ,et fotokas on ka autos ja pildile ma ta sain. Kodus pilti zuumides ,tundub ,et vist on ikka kärnas. Tagantjärele selle hundi "okupatsiooni " valguses on mul sellest kohtumisest hinges väikene kahetsus...... ,noh selline --käsi taskus rusikas, noh, nagu okupandi kõrval ikka