aivar00 kirjutas:Sooviku - ma ei usu, et sa oled nii sinisilmne, et usud iga ametniku juttu, kes töötab ministeerriumis ja ei ole jurist .

aivar00 kirjutas:Sooviku - ma ei usu, et sa oled nii sinisilmne, et usud iga ametniku juttu, kes töötab ministeerriumis ja ei ole jurist .
Selleks on Eestis aktsepteeritavad vaid rahvusvahelise künoloogilise föderatsiooni (FCI) liikmesorganisatsioonide väljastatud registreerimistunnistused.
(1) Jahipidamisel tohib kasutada jahikoera, kellel on jahikoerapass või muu jahikoera tõugu tõendav dokument ning kes on kiibistatud või tätoveeringuga märgistatud. Jahikoeraga jahipidamisel peab kaasas olema jahikoerapass või muu jahikoera tõugu tõendav dokument.
puugi kirjutas:Ma ei saagi nüüd hästi aru mis on ,siin mõnel inimesel tõukoerte vastu?
puugi kirjutas:Huvitavad arusaamad asjadest.Mitte kunagi pole olnud lubatud jahil käia koeraga kellel puuduvad dokumendid.See "MUU" ei tähenda kohe kindlasti Venemaa külanõukogu paberit.(Sama kehtib ka lätlaste LMK kohta)Lätis on ju LKF nagu meil EKL.Ei tuleks selle pealegi,et upitada välismaiseid organisatsioone mida ei tunnustata isegi nende kodumaal.Ma ei saagi nüüd hästi aru mis on ,siin mõnel inimesel tõukoerte vastu?Lemmikloomapassis on ka väikeses kirjas mida tohib väljastaja kirjutada omaniku ütluste alusel ja mida mitte!Kas dokumendile koera tõu kirjutamine ilma tõutunnistust nägemata on ikka seadustega kooskõlas?Ma olen aru saanud,et tegu dokumendiga.
GC kirjutas:puugi kirjutas:Huvitavad arusaamad asjadest.Mitte kunagi pole olnud lubatud jahil käia koeraga kellel puuduvad dokumendid.See "MUU" ei tähenda kohe kindlasti Venemaa külanõukogu paberit.(Sama kehtib ka lätlaste LMK kohta)Lätis on ju LKF nagu meil EKL.Ei tuleks selle pealegi,et upitada välismaiseid organisatsioone mida ei tunnustata isegi nende kodumaal.Ma ei saagi nüüd hästi aru mis on ,siin mõnel inimesel tõukoerte vastu?Lemmikloomapassis on ka väikeses kirjas mida tohib väljastaja kirjutada omaniku ütluste alusel ja mida mitte!Kas dokumendile koera tõu kirjutamine ilma tõutunnistust nägemata on ikka seadustega kooskõlas?Ma olen aru saanud,et tegu dokumendiga.
Aga mida see "muu" siis võiks tähendada!?
Kui ma advokaadile maksta jõuan, võib see päris palju tähendada!
puugi kirjutas:GC kirjutas:puugi kirjutas:Huvitavad arusaamad asjadest.Mitte kunagi pole olnud lubatud jahil käia koeraga kellel puuduvad dokumendid.See "MUU" ei tähenda kohe kindlasti Venemaa külanõukogu paberit.(Sama kehtib ka lätlaste LMK kohta)Lätis on ju LKF nagu meil EKL.Ei tuleks selle pealegi,et upitada välismaiseid organisatsioone mida ei tunnustata isegi nende kodumaal.Ma ei saagi nüüd hästi aru mis on ,siin mõnel inimesel tõukoerte vastu?Lemmikloomapassis on ka väikeses kirjas mida tohib väljastaja kirjutada omaniku ütluste alusel ja mida mitte!Kas dokumendile koera tõu kirjutamine ilma tõutunnistust nägemata on ikka seadustega kooskõlas?Ma olen aru saanud,et tegu dokumendiga.
Aga mida see "muu" siis võiks tähendada!?
Kui ma advokaadile maksta jõuan, võib see päris palju tähendada!
Selle "MUU"ongi eksitav.Aga lähtuvalt meie vabariigis tõu määratlemisest oleme me FCI süsteemis.Kõik näitused,töökatsed,kutsikate kasvatamised jne.on ikkagi seotud ja kui koer FCI nõuetele ei vasta,siis ega kuhugile ei pääse.Mul mitu Venemaa "külanõukogu"sünnitunnistust,aga tühjagi neist väljaspool Venemaad kasu on.Ikkagi tuli muretseda RKF-ist export pedigree!
Selle advokaadile maksmisega on nüüd selline asi,et kas ikka suudad piisavalt maksta?Peaksid maksma üle kõik vastaspoolele kuuluvad tegelased ju?Neil omad juristid ka tööd ootamas.
Ja kuna jahikoer on kuulutatud ametlikult "jahipidamise vahendiks",siis peab ta ju ka vastama ametlikele nõudmistele?(Jahil ei käida ju illegaalsete vahenditega.)