Hunt?
Re: Hunt?
Kahjuks pole jälje kõrvale pandud midagi mõõdu võrdluseks (näiteks tikutopsi), sest siis olnuks võimalik umbkaudu ära öelda ka selle "uriseja" suuruse ja Sina oleksid võinud minna naabrite hoovidest teda otsima, et vastu uriseda!
Hundi jälg on niivõrd piklik, et esimeste- ja tagumiste varbapadjandite vahelt võib läbi vedada niidi nii, et see ei puuduta ühtki padjandit!
Hundi jälg on niivõrd piklik, et esimeste- ja tagumiste varbapadjandite vahelt võib läbi vedada niidi nii, et see ei puuduta ühtki padjandit!
Tikutopsiga: https://www.dropbox.com/s/phguieh23jufk2e/track2.jpg?dl=0
Asun päris metsa sees, seega naabri looma ei kahtlusta. Pigem ikka metsa elanik. Olen siin hirve otsa jooksnud rohkem kui ühel korral, rajakaamerasse rohkematelgi kordadel jäänud. Kevadel ei olnud värsked põdra järjed ka mingi haruldus. Seega loomi siin küllaga. Hunte olevat aasta algul ka nähtud, kuigi pildil olevad jäljed vist kaarega liiga väikesed.
Aga jah, urinast ei jäänud kohe üldse koera mulje. Hoopis midagi muud oli. Aga pagan seda teab, äkki oli kutsul hääl ära
Asun päris metsa sees, seega naabri looma ei kahtlusta. Pigem ikka metsa elanik. Olen siin hirve otsa jooksnud rohkem kui ühel korral, rajakaamerasse rohkematelgi kordadel jäänud. Kevadel ei olnud värsked põdra järjed ka mingi haruldus. Seega loomi siin küllaga. Hunte olevat aasta algul ka nähtud, kuigi pildil olevad jäljed vist kaarega liiga väikesed.
Aga jah, urinast ei jäänud kohe üldse koera mulje. Hoopis midagi muud oli. Aga pagan seda teab, äkki oli kutsul hääl ära

rebask kirjutas:Välek kirjutas:Miks toas ei maga? Mõnikord võib naine urisemiseni kuri olla.
Maa on. Maja ja naist veel ei ole
On viimane aeg hakata naiste poole vaatama, enne kui naabri koerad huvi hakkavad pakkuma

Nali naljaks, kuid mina selle jälje juures hunti ei näe.
-
-
!!! kirjutas:Milline "see" ei ole hundi jälg?
Eks ikka postituse autori oma, sõbrake.
Ole kui leebe tuul...