Uus Winchester 30-06 müügis
Uus Winchester 30-06 müügis
Kas keegi teab selle uue Winchesteri 30-06 kohta midagi, mis on Sikupilli jahipauna müügile ilmunud. Müügimehe jutu järgi täiesti uus mudel, või oskab keegi üldse keegi midagi Winchesteri püsside kohta öelda.
seal on teine rebane
-
Ka siis tolline korpus on tänapäeval mitte väga asjaliku optika tunnuseks.
Olen aru saanud, et 30mm korpuse eelis on ainult suuremas risti reguleerimise ulatuses mida on ehk vaja siis, kui harrastad 2-3 km pealt pealaske
Mingit lisavalgusjõudu üks teise ees ei anna, nagu linnalegendid pajatavad.
Põhiline valgusjõud tuleb ikkagi esimese läätse suurusest ja ka läätsede vääristamise tasemest.Mõni hästivääristatud klaasidega 40 mm optika on ehk selgemgi, kui odav 50 mm paadipunn
Fotoobjektiividega veidi kursis olles võiks arvata, et vääristusel ja klaasi kvaliteedil on väga oluline osa.Ehk olulisemgi, kui see kas see esimene lääts on nüüd 40 või 50 mm väike.50 mm annab vast veidi laiema vaatevälja mis pole minu jaoks eriline eelis püssioptika puhul.
Olen aru saanud, et 30mm korpuse eelis on ainult suuremas risti reguleerimise ulatuses mida on ehk vaja siis, kui harrastad 2-3 km pealt pealaske

Mingit lisavalgusjõudu üks teise ees ei anna, nagu linnalegendid pajatavad.
Põhiline valgusjõud tuleb ikkagi esimese läätse suurusest ja ka läätsede vääristamise tasemest.Mõni hästivääristatud klaasidega 40 mm optika on ehk selgemgi, kui odav 50 mm paadipunn

Fotoobjektiividega veidi kursis olles võiks arvata, et vääristusel ja klaasi kvaliteedil on väga oluline osa.Ehk olulisemgi, kui see kas see esimene lääts on nüüd 40 või 50 mm väike.50 mm annab vast veidi laiema vaatevälja mis pole minu jaoks eriline eelis püssioptika puhul.
Hundist toakoera ei saa.
to Estlander
Nüüd panid küll puuuusssse selle võrdlusega , et 30 toru on ainult pikemaks laskmiseks. Võta hämaras kätte 30 toruga optika ja siis see peenema toruga optika kohe saad aru , et panid vähe mööda!
-
Re: Uus Winchester 30-06 müügis
scotto kirjutas:Kas keegi teab selle uue Winchesteri 30-06 kohta midagi, mis on Sikupilli jahipauna müügile ilmunud. Müügimehe jutu järgi täiesti uus mudel, või oskab keegi üldse keegi midagi Winchesteri püsside kohta öelda.
Käisin vaatamas seda relva, mulle ta küll mingit muljet ei avaldanud, kuid maitse asi.
Kui kirpu ei nä pane konn otsa!