Harjumaal külvab karu paksu pahandust, looma küttimine tekitab tülisid
artikkel Postimehes
Kas nüüd hakkabki siis meile jõudma karuga alustades ja kunagi jänesteni jõudev jahi keelamise ja kaigaste kodaratesse loopimise euroopa. Ei tea kas on Eestis esimene kohtu kaudu suuruluki loa tühistamise taotlus...
Karuluba kohtus
Re: Karuluba kohtus
Mina küsiks noilt kaitsjatelt kompensatsiooni karu tekitatud kahjude hüvitamiseks. Tea kas siis ka naa palju kohtusse pöördutaks.
ikka lõbusalt
Kui mõmm mulle aeda tuleb ning enese ja vara kaitseks kirjas oleva laskeriistaga ta maha võtan pole ju kellelgi midagi öelda?
Käid mõne aasta kohut siis saad teada.
Ära unusta siia ka kirjutada siis
Ära unusta siia ka kirjutada siis

-
Walter kirjutas:Kui mõmm mulle aeda tuleb ning enese ja vara kaitseks kirjas oleva laskeriistaga ta maha võtan pole ju kellelgi midagi öelda?
Vahet pole mis laskeriistaga sa ta maha võtad. Küsimus taandub sellele, et kas mahavõtmine oli vajalik ja põhjendatud.
Ma ei kuuluta tõde. Avaldan vaid arvamust.
Üks asi veel, kuuli sisenemis ava peaks olema karul eespool, mitte kuskil tagumikus. 

Walter kirjutas:Kui mõmm mulle aeda tuleb ning enese ja vara kaitseks kirjas oleva laskeriistaga ta maha võtan pole ju kellelgi midagi öelda?
§ 60. Vara kaitse looma eest
(1) Vara kaitseks looma eest on lubatud kasutada kõiki kaitseabinõusid, mis ei põhjusta looma vigastamist või hukkumist ning mis on inimesele ohutud.
(2) Kui vara valdaja ei ole rakendanud kaitseabinõusid vara kaitseks looma eeldatava ründe eest, ei ole tal õigust looma surmata, saada luba looma surmamiseks või saada looma tekitatud kahju eest hüvitist.
duo on parem