Millist jahitarvete kauplust kõige meelsamini külastad ?
- sammal.habe
Re: Millist jahitarvete kauplust kõige meelsamini külastad ?
allikakriitiliselt pean märkima, et Kuu-Uurija neiu Lusti väiteid ei saa iga kord puhta kullana võtta. olen paar korda valdkondades, millest natuke rohkem tean, tabanud preilikese bluffimas. mitte et ma selle konkreetse juhtumi asjus arvamust avaldada tahaksin.
Kaubavalik eeskujulik, teenindus sõbralik kuid varuosasid ostetud relvale tellida väga keeruline. Näiteks kaba võtit heliksile olen küsinud 5-6 korrda kuid tulutult. Soovitatakse kirjutada Hannole, mida olen korduvalt teinud(vastusetta). Padruneid saab osta ainult karbiga, kuuli jooksu proovimiseks sinna ostma pole mõtet minna. Lisaraua tellimine ja ostmine üle kivide ja kändude.
Tere
Tahtsin paari sõnaga rääkida varuosadest. See on täna mu kõige suurem õudusunenägu. Teine on Ameerika kaubatarnijate laiad lubadused garantiiliste toodete krediteerimiseks. Ja kolmas tarneajad, isegi CZ, kellel vanasti oli laovaru, täidab nüüd tellimusi 4-8 kuulise nihkega. Esimese juurde tagasi, no valmistajad ei tarni juppe. Seda kabavõtit olen taga ajanud 8 kuud, tellisin lausa 8 tükki et oleks, kuid igas saadetises on neid täpselt null olnud. Täna tegin uuesti puust ja punaseks, selle võtme tellimuse. Aga muidu, kiitus! Tore, et hindate seda meie pingutamist! Pikk tee veel minna
Tahtsin paari sõnaga rääkida varuosadest. See on täna mu kõige suurem õudusunenägu. Teine on Ameerika kaubatarnijate laiad lubadused garantiiliste toodete krediteerimiseks. Ja kolmas tarneajad, isegi CZ, kellel vanasti oli laovaru, täidab nüüd tellimusi 4-8 kuulise nihkega. Esimese juurde tagasi, no valmistajad ei tarni juppe. Seda kabavõtit olen taga ajanud 8 kuud, tellisin lausa 8 tükki et oleks, kuid igas saadetises on neid täpselt null olnud. Täna tegin uuesti puust ja punaseks, selle võtme tellimuse. Aga muidu, kiitus! Tore, et hindate seda meie pingutamist! Pikk tee veel minna

Merkeli RX kabavõti just saabus! Ju siis hkkas neil häbi, sest mainisin tellimuse tellimuse tellimuse korduses, et isegi jahimeeste foorum naerab nende tarnekiiruse üle. Asub Sikupillis, see võti.
kehva tantsijat segavad ka omad munad
Stokkeris sobiv võti kogu aeg valikus olnud. 35 cm, maksis alla 10 euro vist
Stokkeris käidud ,võtit ei olnud ja huvi tellida neil ka ei olnud. Tööriista marketist on võimalik soetada kpmplekt pikkasid kuuskante. Kui ettevõte müüb ja esindab relva ,mille puhastamiseks on seda võtit vaja on igati normaalne seda sealt poest nõuda.
No võtmeid tasuks ikka otsida tööriistu müüvatest poodidest. Kui mingi eriline võti on vajalik relva puhastamiseks, siis eeldan, et säherdune peaks olema relva ostuga komplektis. Näiteks väravate automaatikal on komplektis 2 erivõtit, milliste toorikuid Eestis ei ole. Tavalise x kandi aga teeb suvaline metallitööga sina peal olev külamees valmis. Kui eriti tugevat materjali vaja, siis selleks vaja veidi peenemate oskustega vennikest - neid siin veel leidub.
Samas ei soovi tootjad, et relvaomanikud teatud mehanisme ei näpiks- ohtlik, kui oskamatu inimene seda teeb. Kaege suvalist kodutehnikat - millne neist käib lahti tavalise ristpea kruvidega... Vähemalt 1, kui mitte kõik ei ole miskite eriliste peakujudega.
Samas ei soovi tootjad, et relvaomanikud teatud mehanisme ei näpiks- ohtlik, kui oskamatu inimene seda teeb. Kaege suvalist kodutehnikat - millne neist käib lahti tavalise ristpea kruvidega... Vähemalt 1, kui mitte kõik ei ole miskite eriliste peakujudega.
ikka lõbusalt
Servus!
Nagu eelnevalt mainsin soovitud kabavõti on olemas, juba 3 nädalat. Loodetavasti on soovija selle kätte saanud. Selle võtme eesmärk on kabavahetusele kaasaitamine, mitte relva puhastamiseks parema tööpinna loomine. Siin eelnev postitus /aivar00/ pani kümnesse. Merkeli RX Helixit on päris lihtne tuksi keerata. Oskamatusest loomulikult. Kaks lukukoda käinud tehases. Et jälle kõik jupid loogiselt ja korrektselt tehaseasetusse saada. Hea sõber tegi tänuks järgmise kasutusjuhendi, mida siin meelsasti jagan.
https://www.jahipaun.ee/userfiles/Merke ... juhend.pdf
Mõnusat kolmandat Adventi!
Nagu eelnevalt mainsin soovitud kabavõti on olemas, juba 3 nädalat. Loodetavasti on soovija selle kätte saanud. Selle võtme eesmärk on kabavahetusele kaasaitamine, mitte relva puhastamiseks parema tööpinna loomine. Siin eelnev postitus /aivar00/ pani kümnesse. Merkeli RX Helixit on päris lihtne tuksi keerata. Oskamatusest loomulikult. Kaks lukukoda käinud tehases. Et jälle kõik jupid loogiselt ja korrektselt tehaseasetusse saada. Hea sõber tegi tänuks järgmise kasutusjuhendi, mida siin meelsasti jagan.
https://www.jahipaun.ee/userfiles/Merke ... juhend.pdf
Mõnusat kolmandat Adventi!
Õnneks nõukogude karastusega inimest selline pisiasi nagu ÜKS mittestandardne kruvipea ei peata ja kõik nn mitteremonditavad või mitteavatavad seadmed saavad remonditud. Ka need, mis on plastist ja kokku sulatatud, lõikame lahti ja paneme kruvidega uuesti kokku ...aivar00 kirjutas:... Kaege suvalist kodutehnikat - millne neist käib lahti tavalise ristpea kruvidega... Vähemalt 1, kui mitte kõik ei ole miskite eriliste peakujudega.
Jaht on kunst, mis nõuab ohvreid!
Ei ole minulgi lukukoda puhastamatta jäänud .Aga milleks selline aretamine kui tootjal võti olemas millel õige pikkus ja mugav käepide. Võti poest ostetud ja eks helixi mehed korra aastas ikka lukukoja puhastavad. Loomulikult on mehi kes seda teha ei tohiks.
Küti Äri suutis relvaraua kiiresti ja mõistliku hinnaga keermestada, au ka kiitus.