Selle retseptiga on nii, et ärge ilma vasikafondita tehke. saab seda nt hyper rimist. maksab küll mingi 45 (+/- 5) raha, aga on seda väärt. Kui see ei sobi, siis lisada sojakastet, käib kah. ja kõige usinamad kokad teevad ise analoogse segu valmis, see sisaldab siis tumedat, konsentreeritud lihapuljongit (tegemine võtab aega oma pool päeva), kui keegi selle tegemisest huvitatud, siis võin retsepti edastada, aga kuna mul siin pole tarkasid märkmeid käepärast, siis hetkel pole kindel, kas suudan just selle õige edastada, aga midagi siiski), hmmm... muud nagu polekski sinna vaja, aga ise paneks veel lusikatäie suhkrut, Na-glutamaati, natukene küüslauku, ja sojaõli kah. lihtsam on see igatahes poest osta, on vaeva väärt.
küüslauguõli teemal see asi, et see kah poest saadaval, maitsestatud õlide teemal (äkki oli Olvio toode). annab päris hea tulemuse, aga seda saab asendada ka õli ja pressitud küüslauguga.
tüümian panna nõks enne valmimist, mingi 5 minutit.
ja tõsisest hea asi on tulemuseks. saab ka lambaga teha, sel juhul serveerida soojalt, sokuga sama, loomulikult

Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...