Millise firma optikat kasutad?
Millise firma optikat kasutad?
Kes tahab võib ka oma valikut kommenteerida,aga paluks ikka tahtmise korral head ja vead konkreetse kasutatava mudeli kohta,aga mitte üldistavaid kiitvaid ja halvustavaid kommentaare.
-
-
Mul on ühel relval(.222) Bushnell 3-9x40 peenikese ristiga.Hämaras pole temaga midagi teha,koprajahti ei saa ,aga talvel väiksemaid karvaseid ja suvel-sügisel hommikupoole metskitse küll.Teisel(30-06) ka Bushnell 3200 seeria 3-9x50 ja selle firefly ristiga (hirmus tahtmine oli ära proovida),hämarust talub hästi,rist ka ilusti näha,pilt ka selge.Ainult,et sisse-välja lülitatav punatäpp oleks ehk parem lahendus,muidu normaalne sihik.
Millise firma optikat kasutad
Meil noore jahimehega ühel vene oma ja kombil shirestone, siiani pole nurinat olnud.Aga eks see ole ju nii nagu Jumal annb.Võib olla maailmakuulus firma ja kui sulle sattub tema ainuke
praak. ei saa sellepärast veel järeldusi teha. Ka venest võib vahel korralikku kaupa tulla.See rohkem õnnemäng, umbes nagu naisevõtt.SORRY.

noorus on ilus aeg
Kaks relva, kaks optikat - üks 1.5-6*42 IS Optalensilt (Browning sisuliselt) ja teine Tasco Worldclass 3-9*40. Mõlemiga rahul, enam-vähem. Optalensi punatäpp jättis algul soovida (liiga tugev), aga kui sai sisse üks patarei vähem, (hiljem vanast auto signapuldist üks), siis väga paras heledus. Rist on tegelikult ise jäme ja hämaras hea lasta niisamagi... Tasco worldclass'i kohta olen kuulnud, et see ainuke norm ongi temalt? Ei tea, igatahes 22LR peal töötab kenasti.
Metsas on loomi - jahimees. Metsas on liha - salakütt.
eh, kaesin ka oma klaasitoru - ei miskit nime. ainumalt mõni nummer peal.
rist sees ja puha.
ühest otsast vaatan - palja silmaga vahest es näegi, mida kõike mul näitab
teise otsapidi vahin kodus eite - too nii väike ja kaugel. kohe julgem kõnelda tead - ei ulata mul' äsama!
kuna too faterlandi pealt ka siia toodi, tolle oma seissiks ta kutsungi
krt. muidu oleks kohe pilti näidand et miski tarkpea õigema nime ütleks,
aga ei mõistnud kuda seda teha
rist sees ja puha.
ühest otsast vaatan - palja silmaga vahest es näegi, mida kõike mul näitab
teise otsapidi vahin kodus eite - too nii väike ja kaugel. kohe julgem kõnelda tead - ei ulata mul' äsama!
kuna too faterlandi pealt ka siia toodi, tolle oma seissiks ta kutsungi
krt. muidu oleks kohe pilti näidand et miski tarkpea õigema nime ütleks,
aga ei mõistnud kuda seda teha
iga kord ei näkka!