vana üheraudne 16 ja tema müsteerium
vana üheraudne 16 ja tema müsteerium
Sain proovida vana 16 kal kukega vene üheraudset, toodetud 1958, kuulid jooksid 35 meetrilt ca 7 sm ringi. minu arvates väga hea tulemus . küsimus selline kas sellise tihedusega on ka mõni teine vene sileraudne , mina küll veel näinud pole,kes on andku teada.
-
Re: vana üheraudne 16 ja tema müsteerium
vallo kirjutas:Sain proovida vana 16 kal kukega vene üheraudset, toodetud 1958, kuulid jooksid 35 meetrilt ca 7 sm ringi. minu arvates väga hea tulemus . küsimus selline kas sellise tihedusega on ka mõni teine vene sileraudne , mina küll veel näinud pole,kes on andku teada.
Need üheraudsed ongi väga hea jooksuga .Kaherautsetel rauad kokku joodetud ja arvatavasti ikka kuskil mingid pinged tekkivad.Muuseas jooksevad need üheraudsed ka haavlitega väga hästi!
Kivi kotti!
Müsteerium jätkub . Mul MP 153 kollimaatoriga ja laseb ka 35 pealt ilusti ja müstiliselt ühte auku . Kahjuks mitte iga moonaga . Ise kasutan Clever Mirage magnumit mis soetatud ca. 2 aastat tagasi , aga praegune magnum 76 ei ole üldse täpne . Kuul on paganal hoopis teine , niisugune imelik ! Eks need üheraudsed olegi rohkem nendele kes asja ühe ilusa lasuga korda ajavad ja kindlasti tuleb leida endale ja relvale sobiv moon !
Weatherby Mark V Super Varmint Master 308 win
-
Joosep Käba kirjutas:Olen isegi last sellisega märki kuuliga. Asjale oli veel KEEVITATUD peale optikajalad ja ka optika ise oli no nigu need vene 3x olid. 80m lastes kuulid kuskil 15x15cm ruutu mahtusid. Toelt lastes.
Vist oli 52a tukk kui hästi mäletan.
ilmselt kasutati optikat adapteriga laskmiseks

sula loodusega kokku
-