Ma ise veeretaks selle asja nüüd kellegi teise õlule, hooaja kohta 1-2 üritust on minu jaoks lagi vedada, ja sedagi siis kui kord poole aata jooksul 1. Aga osa võtaks ma isegi hea meelega. Mina ise arvan, et septembri lõpp on mõeldav, ise laseks hea meelega ka piilparti. Muidugi oleks rohkem vaimustuses suurtest hane ja pardiparvedest

Aga eks jällegi seltsknna teema on ka boonus. Hmm... BM, sa seal ju käid, kuidas olukord tundub, on mõtet raffaga sept lõpus mingi tret teha? Ja mõni sealne mees võiks vaadata üle ööbimise, mida saab ka telkides teha, kui vaja. Üldse ei löö risti ette ka oktoobrikuisele telkimisele. Ja siis oleks hea kui keegi kohalikest asja nii kaugele veab, et on koht kuhu tulla ja koht kus jahti saab pidada.
Ps (offtopic): Mul siin mõlguvad veel mõttes foorumlaste seajaht, foorumlaste põdrajaht, foorumaste rebasejaht, foorumlaste hirvejaht. Sel aastal piirduks siis veel selle pardiga ja talvel võiks juba mõelda rebasele, aga suured elukad jäägu järgmiste hooaegade jaoks. Koprajahist jäi õhku, et herr Elmar Lurich oleks oma hurdaga käpp, ja hagijaid nagu ka oleks

Sigade ja põtrade jaoks ka nagu koerasid oleks. Mõtteainet ja ideid on, mida ajusopis kääritada.
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...