Igaljuhul ettevaatust kui seda asja ostma lähete. Püssi pole asja toppind a ei tea kas julgengi.
Pilte krt ei saa panna, ahvid panid pilt.ee konto jälle kinni.

puukoi kirjutas: Mulle Jahipaunas öeldi - esitage pretensioon tehasele, nemad ei vastuta kauba kvaliteedi eest ja keeldusid SAKO 9,7 SHH loperguste, alamõõduliste kuulidega padruneid tagasi võtmast !
puukoi kirjutas:Kuidas Kaupo ütleski - 9,7 Sako SH olla nagu automaailmas Audi või BMW! Eelnenud infi järgi raske uskuda. Mehed, kontrollige ostetavat kaupa hoolikalt, pange veel mikromeeter peale, mõõtke ristisuundades kuuli läbimõõtu! Alles siis otsustage, kas osta või ei! Ja nii iga firma moona! Igasugust saasta on liikvel. Ja see on ime, kui müüja selle tagasi võtab. Mulle Jahipaunas öeldi - esitage pretensioon tehasele, nemad ei vastuta kauba kvaliteedi eest ja keeldusid SAKO 9,7 SHH loperguste, alamõõduliste kuulidega padruneid tagasi võtmast !
puukoi kirjutas:EERU, anna andeks, aga mulle jäi sinu selgitus, kui see seda oli, arusaamatuks! Ja kustkohast sa seda nii täpselt tead, oled seal töötanud, või kudas?