Nahkade müügist 2005
Nahkade müügist 2005
Küsiks mida arvate algava hooaja hindadest,kährik 150EEK ja nugis 200EEK?Ja kui paljud sellise raha eest vaeva ette võtavad?Ise arvan et nugist tasub veel püüda,aga kährikuga ei tasu see töö ära.Spetsiaalselt kährikut püüdma ei hakka,aga kui ette jääb,siis teen ära ikka.
Re: Nahkade müügist 2005
soobel kirjutas:Küsiks mida arvate algava hooaja hindadest,kährik 150EEK ja nugis 200EEK?Ja kui paljud sellise raha eest vaeva ette võtavad?Ise arvan et nugist tasub veel püüda,aga kährikuga ei tasu see töö ära.Spetsiaalselt kährikut püüdma ei hakka,aga kui ette jääb,siis teen ära ikka.
Tahaks osta ühe kährikunaha mis oleks pargitud
52 30 397
Rebase ja kähriku pea eest saad veel 80eek. Ma arvan, et hinnad 150 ja 200 on ideaalse naha eest. Kährikud olid küll kõik ilusad, mis ma eelmine hooaeg sain. Nugise naha väärtus peale 308ga ülekäimist on null(siledat mul ei ole, plaanis on). Ise ühtegi nahka korjanud ei ole,(mõni aeg tagasi kopra nahku korjasin) hind ei motiveeri. See jaht rohkem koerte lõbuks, mis seal salata, ka endale. Tunduvalt meeldivam, kui põdra ajus hääl ära vilistada.
honkomees kirjutas:Buck kirjutas:Rebase ja kähriku pea eest saad veel 80eek![]()
![]()
kus,mis, kes
Kuna piloodil said lennutunnid Järvamaa piiril täis

Ärr..kurvasta, Honkomees! Tuleva aasta hakatakse see-eest Järvast kuni Kagu-Eestini hiiri kokku ostma, et nende hambaaugust vaktsiinijäätmeid uurida.
Nahkade müügist.
Sa niigi peaga poiss,küllap arvasid,et sulle pole nende joru vaja.Nagunii juba mitu tükki tasuta saanud ja pole tänamas käinud.
noorus on ilus aeg
Vastus Soobel-ile .
Minu arvates on täiesti mõttetu rääkida mingist tasuvusest ,kui ollakse nn. hobikütt. Kui mingi looma või tema mingi osa eest midagi makstakse, siis aitab see ainult natuke kergendada survet rahakotile. Kui keegi viitsib, siis võib vanadest "Ohhotadest" lugeda kui palju panid siberi elukutselised kütid püüniseid(250-350) Palju püüniseid pannakse meil näiteks ühes keskmises jahisektsioonis? Pakun, et mitte üle viiekümne. Nii et , tasuvusest saab rääkida alles siis kui tegeldakse asjaga profesjonaalselt.
Minu arvates on täiesti mõttetu rääkida mingist tasuvusest ,kui ollakse nn. hobikütt. Kui mingi looma või tema mingi osa eest midagi makstakse, siis aitab see ainult natuke kergendada survet rahakotile. Kui keegi viitsib, siis võib vanadest "Ohhotadest" lugeda kui palju panid siberi elukutselised kütid püüniseid(250-350) Palju püüniseid pannakse meil näiteks ühes keskmises jahisektsioonis? Pakun, et mitte üle viiekümne. Nii et , tasuvusest saab rääkida alles siis kui tegeldakse asjaga profesjonaalselt.
nahkade müügist
Siberi küttidel on ju hoopis teine lugu.Neil on ühe mehe jahimaa mitutuhat ha suur ja loomi ka rohkem.Jaht on neil tööks mitte vaba aja veetmiseks.Ei usu, et meil keegi kasu saamise pärast jahil käib aga hea on küll kui karusnahku kuskil ikka ostetakse, sest sea ja põdranahad, isegi kitsenahad lähevad auku, sest keegi neid ei taha.Raudadepüüki ju sellesama pärast eriti ei tehagi, sest nahad pole hinnas.
noorus on ilus aeg
-
oot ma tegelt pole kunagi ühtki karusnahka müünud ja sellel teemal võhik, et mis nende nahkadega enne tuleb teha, et kähriku eest 150 ja nugise eest 200 välja meelitada?? ise pole kunagi soolanud vms, lihtsalt need vähesed karusnahad, mis on õnnestunud saada, olen kohe tagurpidi tõmmanud, kuivatand, kraapinud, kuivatand kraapinud ja siis ära last parkida.
Mis kujul need müügiks tuleb üle anda??
Mis kujul need müügiks tuleb üle anda??
tuleb jaht või jaa?