Noorte jahimeeste probleemid!
neandertaaLLane, laurits
Kohe hommepäev saabuva energiakriisi tõttu ongi neandertaallase oskamisi tundev inimene eluvõimeline.
Tuleviku edukas perekond elab looduse rüpes.Kasvatab,kütib ise omale toidu ja omab lokaalset elektrijaama.
Nii, et linnaherrad ostke ruttu maamaja(neid on veel odavalt saada) ja te lapselapsed tänavad teid suure lillepärjaga kalmul.

Kohe hommepäev saabuva energiakriisi tõttu ongi neandertaallase oskamisi tundev inimene eluvõimeline.
Tuleviku edukas perekond elab looduse rüpes.Kasvatab,kütib ise omale toidu ja omab lokaalset elektrijaama.
Nii, et linnaherrad ostke ruttu maamaja(neid on veel odavalt saada) ja te lapselapsed tänavad teid suure lillepärjaga kalmul.
Hundist toakoera ei saa.
noorte jahimeeste probleemid
pole see aju nii hull ühtki,ise olen ka koerapoiss olnud ja olen niikaua kui jalg kannab,meil sellist kõva kisa ei tehta lähen kortega metsa käin enam-vähem magamis kohad läbi ja ongi kõik.mõnikord läheb aega küll ligi 2t.,aga mis teha metsas selle eest vaikus.ja kui see elukas ikka tuleb koerte saatel ei saa keegi väita et ei kuulnd ei näinud.
Re: Noorte jahimeeste probleemid!
Mida tehakse peale ühisjahti, kui pillid kotis ja saak käes ?? 
Mul kohe mure, kuna olen oma nn seltis ainus naine

Mul kohe mure, kuna olen oma nn seltis ainus naine

Hunting and fishing the only reasons I like to wake up early....
-
Mis sa ise arvad?
Loomulikult tuleb üks suur joomapidu ja orgia
Loomulikult tuleb üks suur joomapidu ja orgia

Oh, Inks, ei midagi isiklikku aga sinu postitused ja nendele vastused teevad sama palju rõõmu kui Galojani uudised (no, ikka nii, et lõbu laialt ja nägu naerul). St, jätka samas vaimus.
Ps. lugesin oma kunagist postitust siin teemas nendest jeebivendadest, viinast ja burksist, jahimehi neist ei saanud ning oma kohad on nad uutele tulijatele vabastanud.
Ps. lugesin oma kunagist postitust siin teemas nendest jeebivendadest, viinast ja burksist, jahimehi neist ei saanud ning oma kohad on nad uutele tulijatele vabastanud.
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...
Noo ei ole hullu, uudishimu on suur ja lollid küsimused on kiirelt tulema
saategi vaheldust tõsisele jutule ja suudate imestada mu vastuseid/küsimusi 
Arenemisruumi on...

Arenemisruumi on...
Hunting and fishing the only reasons I like to wake up early....
Ei noh, Inksi küsimused ja vastused võivad ju nalja teha jne aga vähemalt on sellised mõnusad, ei tekita probleeme nagu mõne teise ksf postitused
Jaht on kunst, mis nõuab ohvreid!