abi - varesemõrrad
abi - varesemõrrad
Kas kellegil on infot varesemõrdade kohta. joonised või muud midagi sellist. Kui tõhusad nad üldse on. igasugune abi on oodatud
- Patterdale
-
Kunagi oli isegi mingi lasteraamat, mis asja lahti rääkis. Raamatu nime ei mäleta.
Iva selles olema, et öökull ja vares igipõlised vaenlased. Öökull pidi kõhutäitmise eesmärgil käima öösiti, kui vares tudub ja pimedas nagunii matsu ei jaga, varese pesasid laastamas. Pidi lausa varesele endalegi tuupi tegema, kui ikka vaja. Samas päeval on vares eelisseisus kuna öökull pole valges suurem asi toimetaja. Ja kui vares näeb päevasel ajal kuskil öökulli, siis kutsub sugulased appi öökullile ketukat andma. Ja kütil on ju ilgelt hea lasta kui vares talle ise juurde lendab. Just sellepärast ongi öökulli topis nii hea varesejahil.
Iva selles olema, et öökull ja vares igipõlised vaenlased. Öökull pidi kõhutäitmise eesmärgil käima öösiti, kui vares tudub ja pimedas nagunii matsu ei jaga, varese pesasid laastamas. Pidi lausa varesele endalegi tuupi tegema, kui ikka vaja. Samas päeval on vares eelisseisus kuna öökull pole valges suurem asi toimetaja. Ja kui vares näeb päevasel ajal kuskil öökulli, siis kutsub sugulased appi öökullile ketukat andma. Ja kütil on ju ilgelt hea lasta kui vares talle ise juurde lendab. Just sellepärast ongi öökulli topis nii hea varesejahil.
-
Aga kas nad tulevad ka suvalistel põlluäärsetel aladel, kus neid vareseid vahest ka näha on, või töötab see peibutamine ainult pesapiirkonnas!
P.S. ei tea kas kanakulliga ka töötab? Mul vedeleb üks vana koidest puretud kanakulli topis. Kodu ümbruses varesepesasid küll. kui paneks teise õige küüni katusele ???? aga ma arvan, et vist ei toimiks
kanakull peaks vist loomupoolest ikka varesel kratist kinn võtma 
P.S. ei tea kas kanakulliga ka töötab? Mul vedeleb üks vana koidest puretud kanakulli topis. Kodu ümbruses varesepesasid küll. kui paneks teise õige küüni katusele ???? aga ma arvan, et vist ei toimiks

tuleb jaht või jaa?
Loota on et tahavad jah peksa anda.
Mul pesitsesid aastaid murdund puu otsas kodu juures kajakad. Kanatibudega oli hooletu - kuni kajakas oma poegadega pesal oli, ei saand ükski kull lähedalegi. Nii kui kulli nägid, tuli neid kuskilt ilmatu kari kohale ja tegid kullile sõidu sisse
Mul pesitsesid aastaid murdund puu otsas kodu juures kajakad. Kanatibudega oli hooletu - kuni kajakas oma poegadega pesal oli, ei saand ükski kull lähedalegi. Nii kui kulli nägid, tuli neid kuskilt ilmatu kari kohale ja tegid kullile sõidu sisse
Jaht on kunst, mis nõuab ohvreid!
- sammal.habe
nägin oktoobris Pärnust tallinnasse sõites umbes Pärnu Jaagupi kandis tee ääres ilmselt (ilmselt) kaljukotkast, keda vareseparv armutult kolkis. kotkas oli päris tee ääres vastu maad surutud ja must pilv oli pea kohal. kui auto lähemale jõudis, oli hirm masina ees siiski suurem ja kotkas lendas läbi jõugu minema, hallivatimehed kraaksudes kannul
Abi varesemõrrad
ÖÖkulli topis toimib varese suhtes väga hästi.Valmista T kujuline post, pane topis sinna peale ja posti alla tee omale varjend. Hea oleks, kui saaksid varjendis olles kuju liigutada kas peene nööri või jõhviga, toimib hästi.Kanakulli topisega pole varest proovinud, vaid sügisel kui rästad marjapõõsaid ründavad, olen abi saanud, kui peene nööriga kullitopise kuhugi üles riputasin.Ükski vares pole küll ligi tulnud ,kuid rästad kaovad.
noorus on ilus aeg
-