kas sa antsid Jahti Jakki ülikonna tagasi,et nii pessimisti jutuga lagedale tuled???

See ju küll kiita saanud ülikond.
Y60 Patrol GR kirjutas:Tere
kas sa antsid Jahti Jakki ülikonna tagasi,et nii pessimisti jutuga lagedale tuled???![]()
![]()
![]()
See ju küll kiita saanud ülikond.
puukoi kirjutas:...Paistab, nad jälgivad seda foorumi teemat üsna tähelepanelikult.
Patterdale kirjutas:käisin ülemistes seda komplekti vaatamas,õhuke oli.Kõlbab ainult praegusel ajal käia.
mosse kirjutas:puukoi kirjutas:...Paistab, nad jälgivad seda foorumi teemat üsna tähelepanelikult.
Mitte ainult nemad!Ma sain hiljuti ka väikese vihje, et olen mõne poe koha pealt natuke liiast lõugu laiutanud. Aga noh, ega ma siis paha pärast, ikka juhtub, et ei mõtle päris täpselt seda, mis kirja sai (või tuleb mõtlemine üldse tagantjärele
).
Nii sittasid sõpru mul ei ole et ei või öelda kuda asi on , et kohe kohe sõprus läbi. Selleks on liiga palju koos- nagu Mikko Alatalo laulab : Nyt on tanssittu, juhlittu, juotu sen pidemmän kaavan mukaan ( nüüd on tantsitud, pidutsetud, joodud tolle pikema plaani järgi). Muide üks sõber ostis endale kah sama mudeli jope- kurdab sama asja. Deerhunteri mehed seletasi (eelmine jope kah sealt pärit), et ega see mudel polegi aktiivseks jahiks mõeldud. Muidu OK riidega jope - on tore tunne küll kui seisad kuskil roostikus ja rootsiitsitaja üritab sulle ülale istuda.puukoi kirjutas: Aga kas sa sõpradele liiga ei teinud?!
Mõni trehvab neist lugema seda juttu ja sõprus läbi!
puukoi kirjutas: Kirjutasin näed, sõbra ostetud TOZ-122-st ja selle probleemidest, kui Jahipaunast olla sõbrale kohe helistatud, et miks ma soliidset firmat olen laimanud.
Robi kirjutas:Jõudsin juba ka vööni vette kukkuda aga välja tulles olid püksid pealt märjad aga vesi läbi ei tulnud.