Mul on kunagine kogemus ühe 24-01-ga, mille originaalmootorile oli vaz 2107-me karpa pandud. Põhimõtteliselt asi toimis ja kütuselkulu langes päris hulka, keskmine kulu oli sellisel külavahel raasimisel ca 8-10 juures. Mis ma miinuseks paneks, oli see, et kui astuda oli vaja, siis sellest 07 karpast jäi kuidagi väheks. Hakkas nagu hakkima ja ei jaksanud minna. Samas kui ökonoomselt kiirendada, siis oli kõik ok. Ma usun, et villisel on ikka vaja maastikul teinekord jõhkralt lolli jõudu ja äkki siis see sigulli karpa jääb kitsaskohaks. Aga kui mõni kasutab ja rahul on, siis miks ka mitte.Olemas kogemus ka ühe 24-02-ga, millel originaalkarpa, kulu keskmiselt 11-12. Maanteel sai selle 24-02-ga ka vabalt 10l/100km hakkama. Autole oli asendatud ekonomeer, mis oli ökonoomsuse otsimisel asendamatu abiline.
Mis diislisse puutub, siis päris mitmed on selle ehitamise tee ette võtnud ja sõidavad edukalt. Registreermise jms kulusid ma ei tea aga kipun arvama, et selleks, et rahaliselt nö nulli saada, peab päris hulka sõitma

Ise ei hakkaks ümber ehitama, vaid kasutaks originaalset villist kogu tema hiilguses.
Üks popp masin on Isuzu Trooper, kannatab sellega päris maastikul ka käia ja kestab küll, kui peremehe kätt kenasti peal hoida. Jupid ei maksa ka hingehinda. Mul mõned tuttavad sõidavad ja on päris rahul olnud. Eks ta siuke robustne ja naljakas masin on aga ega villis ka just oma ebaspartalikkusega ei hiilga
Edu ehitamisel.