Krõbe külm.
Krõbe külm.
Tere.Küsimus selline et praegu õues krõbedad külmad,kas loomad liiguvad ka sellise ilmaga?Ma mõtlen näiteks kas sead käivad söödal,rebane põllul jne.Olen kuskilt kuuld et sellise ilmaga pidid loomad kuskil kuusikus olema ja oma nina välja ei pista?Endal reedel plaanis rebast ja siga passima minna,on mõtet?
metsas käi tasa tasa.....
Hetkel on passimise ideel täiesti jumet. Mosse hommikul jõudis järele, et antud tingimused on kui loodud loodusega ühte sulandumiseks, 2 tundi ja olemas - alguses seiskub igasugune liikumine ja hiljem ei sula enam lumi ka pealt ära. Passimise jaoks on neetult külm, reedel samuti. Isegi kui loomad liiguvad (ega nemadki nälga ei kavatse surra, ja vast just söödaplatse eelistavad) on jahil käimine paras enesepiinamine.
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...
Krõbe külm.
korralikud riided selga ja korralik kõrgiste millel seinad ümber, et tuul ei tõmba ja kannatab istuda küll. Sead tulevad küll. Paar aastat tagasi istusin ligi 4 tundi 20 kraadi külma sead tulid ja põrsas kotis.
-
krõbe külm
Tea, kas need rasvased loomad ja külm ilm lähevad nüüd kokku või?Igalt poolt ennustati ju sooja talve aga tundub, et loomad teadsid midagi muud.
Pange Kuldi juttu tähele, kährik on praegu urus.
Pange Kuldi juttu tähele, kährik on praegu urus.
noorus on ilus aeg
krõbe külm
Sai täna isegi metsas käidud, peale lõunat rebuskit vaatamas ja õhtul siga passimas.Ainukesed elusolendid keda õnnestus kohata oli pasknäär ja tihane. 

-
-
Sellise külmaga võib päris hea olla siga metsas ajada. kui söödad sööta täis, siis söövad kõhud täis ja heidavad kuhugi samasse lähedasse magama. või siis jooksevad just sooja saamiseks öö otsa ringi.
mis sa arvad joosep, kas teeme laupäeval jahti? mul pole metsas müttamise vastu midagi. aga kas keegi sellise pakasega kütiliinil viitsib seista
kaks aastat tagasi sai küll jaanuari allguses -30ga jahti peetud
mis sa arvad joosep, kas teeme laupäeval jahti? mul pole metsas müttamise vastu midagi. aga kas keegi sellise pakasega kütiliinil viitsib seista

kaks aastat tagasi sai küll jaanuari allguses -30ga jahti peetud
krõbe külm
Külm külmaks, a ütelge mehed, mis õliga te püsse määrite et külmaga lasta kannatab.Omal kurb kogemus -15" juures tegi vene iz aint kerge kõksu, ei löönud tongigi lahti.Kuulnud olen, et siberi mehed külmaga jahile minnes puhastavad igasuguse õli ära.Neil ju seal 25---30" tavaline lugu.Keegi soovitas grafiitõli kasutada aga katsetanud veel pole.Üks asi veel, kui külma üle -15" siis ei tunne koeranina enam hästi lõhna, sest ninakarvad on härmas.
noorus on ilus aeg