Kaupo Kindsigo kirjutas:"Kaheraudsed vindid" ehk expressid peaksid iga mehe unistustes ju olema! Kui mõelda seda, et käsitsemine-laadimine on ülimugav,(ja palgetõstmine sama nobe mis kaheraudsega) kuni 150m lasketäpsus poltlukuga samas suurusjärgus aga kaks kiiret lasku alati "päästiku all" teeb asja ülihuvitavaks!
kult kirjutas:Kaupo Kindsigo kirjutas:"Kaheraudsed vindid" ehk expressid peaksid iga mehe unistustes ju olema! Kui mõelda seda, et käsitsemine-laadimine on ülimugav,(ja palgetõstmine sama nobe mis kaheraudsega) kuni 150m lasketäpsus poltlukuga samas suurusjärgus aga kaks kiiret lasku alati "päästiku all" teeb asja ülihuvitavaks!
Ei jaga küll matsu,mis moodi see laadimine nii ülimugav onKui näpud kohmetanud ja hasart sees ,kas siis see laadimine nii mugav ongi? Liiati kui tegu veel ilma randita padruniga. Ja sellest palgetõstmise kiirusest ei taipa ka ,kui püss /laad mehele istub ,siis missmoodi mõni püss kiiremini õlga tuleb? Kuna tegu kahe erineva rauaga siis mingil määral hakkab see kokkujooks ikka häirima,eriti kui tahetakse seda ülimat täpsust! Mitmest kiirest paugust rääkides eelistaks küll poolautomaati.Peale vene kolakate tehakse ju ikka ilusaid poolautomaate ka ! See pelgalt minu arvamus!
Kivi kotti!
gunnar kirjutas:Ise olen sellist püssi vaatand liinil seismiseks
http://www.baikalinc.ru/eng/prod/rifle/mr221/
Samas pole nagu eestis müügil näinud, lootus on et sel hind väheke taskukohasem kui lääne päritolu torul. Samuti meeldib hirmsasti see horisontaalraudade stiil
Joosep Käba kirjutas:Sergo, nüüd väga valusat kohta torkasid.![]()
Oi ma olen neid vahtind, veritkaalis rauad ja horisontaalis ja.... See klassikaline välimus juba pulssi tõstab. Minu jaoks jaht selline ürgne ja soliidne asi, ei meeldi taktikali stiilis plastlaed ja igast vigurid. meeldib ilus puit ja puhas joon. Aga hinnad...Praegu aega ette näha veel pole millal 100 kilo püssi jauks võtta oleks kapiriiulilt.
kult kirjutas:Kaupo Kindsigo kirjutas:"Kaheraudsed vindid" ehk expressid peaksid iga mehe unistustes ju olema! Kui mõelda seda, et käsitsemine-laadimine on ülimugav,(ja palgetõstmine sama nobe mis kaheraudsega) kuni 150m lasketäpsus poltlukuga samas suurusjärgus aga kaks kiiret lasku alati "päästiku all" teeb asja ülihuvitavaks!
Ei jaga küll matsu,mis moodi see laadimine nii ülimugav onKui näpud kohmetanud ja hasart sees ,kas siis see laadimine nii mugav ongi? Liiati kui tegu veel ilma randita padruniga. Ja sellest palgetõstmise kiirusest ei taipa ka ,kui püss /laad mehele istub ,siis missmoodi mõni püss kiiremini õlga tuleb? Kuna tegu kahe erineva rauaga siis mingil määral hakkab see kokkujooks ikka häirima,eriti kui tahetakse seda ülimat täpsust! Mitmest kiirest paugust rääkides eelistaks küll poolautomaati.Peale vene kolakate tehakse ju ikka ilusaid poolautomaate ka ! See pelgalt minu arvamus!
Kivi kotti!
Joosep Käba kirjutas:Kaheraudsel haavlipüssil siis ka nigu mõtet ju eipole. Võtad aga poolautomaadi ja.........