t6epoolest, TT-l ei ole 6iget kaitseriivi, seega on ta tsiviilk2ibes keelatud relv. (eks Pollar parandab, kui vahepeal reeglid muutunud olema peaksid, ise ei saa kontrollida, olen kodumaast kaugel)
kyll aga saavad teda hankida kaitseliitlased isiklikuks relvaks. siis on ta KL, mitte politseiregistris. padrunit v6ib kaitseliitlane vabalt jahipaunast ostmas k2ia...
ja samas Sammal.habe mul tekkis küsimus, kas siis kui sõber on kaotanud oma relva saab ta oma müügi loa kaitseliidu malevast??
uups??? kuidas saab s6ber seda relva myya mille ta on 2ra kaotanud?
ma nyyd m6istatan j2lle - s6ber on kaotanud relvakandmise 6iguse KL-s. seega ta peab oma pystoli kas KL-le andma v6i maha myyma relvaluba omavale isikule? sel juhul peaksid ise KL-u astuma, et seda TT-d osta.
ja hr. Puukoile - mina olen samuti metsast kiirtuld kuulnud. teatavasti saab Saigale jt. jahi-poolautomaatidele ysna pika salve alla panna. see ei ole muidugi seaduslik, kuid selleks ei pea tingimata KL liige olema et nii teha.
Võib juhtuda, et maja, või auto õuel läheb juhuslikult põlema või muud taolist. Ei ole endal au mehi nägu- ja nimepidi tunda, aga olevat just need mehed, kes väljendavad rahva kaitsetahet.
kui tohiks paluda, eti auulik koi-h2rra r22giks ikka nendest, keda n2gu-ja nimepidi tunneb ja ei k6mistaks kylajutte.
muide, ka mina "v2ljendan rahva kaitsetahet", olles juba 12 aastat KL-i kuulunud. nagu ilmselt m6nedki teised kaasfoorumlased.
eks v6i ju musti lambaid olla KL-u j22nud ka peale m6ne aasta tagust ridade puhastamist - sestap, kui on midagi konkreetset KL-lastele ette heita, siis palun. kasv6i privaats6numina.