Kas keegi oskab või teab, kuidas valmistada põldpüü praadi või midagi head sellest linnust? Vanade eestlaste pidulaual pidi ikka see lind olema, see olnud just jõukuse näitaja.
Hooaeg on sep. okt nii et oodata tuleb veel laskmisega, küsida tasub alati varem
Kuna aega ja vahendeid oli napilt, siis tegin kanadest suht lihtsa roa. Puhastatud linnud panin paariks tunniks keefirimarinaadi, kuhu oli lisatud ka Santa Maria broilerimaitseainet. Ühe linnu määrisin sinepiga ja siis soola- pipra seguga kokku. Küpsetasin ahjus tunnikese 200 voldi juures, korra marinaadiga neid kastes. Tulemus minu maitsemeele jaoks piisavalt hea. Natuke pikem oleks võinud olla marinaadis oleku aeg. Heledamad linnud pildil olid keefirimarinaadis.
http://foto.k-arvutisalong.ee/index.php?valik=galerii&valitudgalerii=108785&p=3819526