Deerhunter kirjutas: Samas olen selle uue IZ27 (see vahetatavate tsokkidega) kohta ainult kiidusõnu kuulnud.
No siis olen mina esimene, kellelt sa ülistuslaulu ei kuule. Otse vastupidi - kasutasin mõnda aega IZH-27-Sporting'ut, millel muuhulgas ka vahetatavad tshokid ja antagu mulle andeks, aga see oli ikka uskumatu saast

Või noh - ta ajab asja ära, kui lasta aastas mõnikümmend pauku. Kui aga natukenegi sport huvitab, siis ei ole mõtet seda püssi kasutada.
Põhjusi mitmeid:
- haavlijooks ebaühtlane
- päästik raske ja konarlik. Konarluse vastu ei aidanud ka hulk tööd viiliga
- käsitlemine, a'la lahtimurmine jms oli talumatult raske. Ma ei osta endale relva selleks, et see pärast paarikümmet tuhandet lasku normaalselt käima hakkaks. Muuseas, mõnetuhande lasu sooritamise järel hakkas ta kergemini lahti käima küll.
- ca 3.000 lasu möödudes hakkas siit-sealt kruvisid kukkuma
- laad oli pealt liiga paks ja kõrge. Tagus põske siniseks, nõudis omajagu voolimist (eest servast läks üle 1 cm maha)
- tshokid on viletsad: nii lühikesel distantsil (ca 3-3.5 cm) haavlivihu kokkupigistamine ei anna soovitud tulemust, vaid lööb selle hoopis segi. Proovisin ise järele - 0.75 tshokiga oli 28g 7.5 haavlilaeng lastes umbes 30 meetrilt hullem kui 0.25 tshokiga.
- mustamine, toonimine või kuidas iganes seda raua mustaks tegemist ka ei nimetata oli ka pool praak: raud oli lapiline, nagu kuu.
Kindlasti ununes mõni patt ära... Siit soovitus - kui peaks natukenegi rohkem raha olema, ostke parem kasutatud Tikka või Beretta. Seejuures ei maksa mind süüdistada vene relvade vastasuses: olen IZH-12'ga teinud kümneid kui mitte sadu tuhandeid laske ja see on üks parimaid relvi, mis mul iial olnud on.