Foorumlaste jahiüritus vol 3 - rebasejaht
Koprajahi video on DVD-l täiesti olemas, ei viitsi arvutama hakata,kui kaua aega läks,aga lõpuks plaadil.Ma tahtsin ikka siia ülesse ka panna,aga siia satub ka mittejahimehi,kellele see kõik võib arusaamatuna näida ja vastakaid arvamusi tekitada.Muidugi üks lahendus on see,et parooliga zip filena ülesse ja foorumi kasutajatele siis minu käest parool,aga sellel jälle see häda,et mulle etteantud andmeside maht jookseb üle.Muidugi võib ka Toru kasutada või siis lihtsalt soovijale plaat saata.Viimane variant vist kõige parem.
Mart mina telliksin sinult selle video plaadiga, võib-olla on teisigi veel. Arvan, et võiksid oma arve numbri kuhugi üles riputada ning ühtlasi ka plaadi hinna. Samuti äkki Vkx saaks ka kassetilt asja plaadile ümber sättida, või on ka keegi kes kassetil koopiat soovib. Kui arvele raha kantud, siis tehtaks ka koopia ja näiteks ise saaks asja kätte rebasejahil.
Kes jahile ei tule sellele tuleks ka kõne alla postiga saatmine.
Kes jahile ei tule sellele tuleks ka kõne alla postiga saatmine.
ikka lõbusalt
Mõeldud saigi plaadi maksumust, na tšai
olen nõus ka õlle tegema!
Kahjuks endal seda võimalust ei ole, et VHS-lt ümber salvestada, sest vana VHS andis otsad ja uut osta ei ole vist enam mõtekas. Muidu plaate kopeerida saaks küll. Kui autoriõigustele mõelda, siis peaks ka "näitleja" tasu nõudma

Kahjuks endal seda võimalust ei ole, et VHS-lt ümber salvestada, sest vana VHS andis otsad ja uut osta ei ole vist enam mõtekas. Muidu plaate kopeerida saaks küll. Kui autoriõigustele mõelda, siis peaks ka "näitleja" tasu nõudma

ikka lõbusalt
-

Peab vist vägisi rebasejahti tulema uut seerijat filmima

Kivi kotti!
Mart kirjutas:Koprajahi video on DVD-l täiesti olemas, ei viitsi arvutama hakata,kui kaua aega läks,aga lõpuks plaadil.Ma tahtsin ikka siia ülesse ka panna,aga siia satub ka mittejahimehi,kellele see kõik võib arusaamatuna näida ja vastakaid arvamusi tekitada.Muidugi üks lahendus on see,et parooliga zip filena ülesse ja foorumi kasutajatele siis minu käest parool,aga sellel jälle see häda,et mulle etteantud andmeside maht jookseb üle.Muidugi võib ka Toru kasutada või siis lihtsalt soovijale plaat saata.Viimane variant vist kõige parem.
Võid ju selle video näiteks siia: http://rapidshare.de/ üles uppida. Downloadida saavad ainult need, kellele sa lingi annad.
-
Päris tõsine ettevõtmine Järvamaa meestel http://www.postimees.ee/080206/online_u ... 191304.php
Feen, äkki organiseerid kolleegidele sõbraliku abidelegatsiooni

Feen, äkki organiseerid kolleegidele sõbraliku abidelegatsiooni

-
Hea küll, põhjamaa rahvas saab vast oma rebastega ikka ise hakkama, lõunas on lugu selline:
Osalejate repart:
150 krooni kogu üritus
125 krooni neile kes püssiga ei ole, st luba ei vaja, aga kogu ürituse kaasa muidu teevad.
100 krooni neile, kes ainult pärast jahti kohale tulevad, või üldse kohal, va jahilkäik (st, arvestasin väga laias laastus 25 eq supi hinnaks + auhind).
50 krooni ainult jahti soovijatele (pidusse võiks ikka ka tulla, aga kui pole mahti siis pole).
Loodetavasti said nüüd siis erinevad variandid kaetud. Ürituste kulu siis nii, et 25 krooni on jahituusik laupäevaks, 25 krooni on jahilõuna (st, supp, leib, hapukoor..), 1000 krooni maksame olemise eest Vanemuise 54, ülejäänud siis toitlustus, auhinnad (midagi ikka tuleb), ja ülejääk konventeeritakse õlledena (aga ka mittealkohoolsete jookidena kui vaja) lauale.
Osalustasu kanda üle:
Hansapank 1105451061
Gediminas Jürjo
Selgitusse osaleja nimi (kui ei ole foorumlane või kannab keegi teine üle), foorumi kasutajanimi.
küsimused ja üldse ürituse teemal kiiresti lahendamist vajavad asjad telefonil 56658430 (enne üritust küsimused foorumisse oodatud).
Osalejate repart:
150 krooni kogu üritus
125 krooni neile kes püssiga ei ole, st luba ei vaja, aga kogu ürituse kaasa muidu teevad.
100 krooni neile, kes ainult pärast jahti kohale tulevad, või üldse kohal, va jahilkäik (st, arvestasin väga laias laastus 25 eq supi hinnaks + auhind).
50 krooni ainult jahti soovijatele (pidusse võiks ikka ka tulla, aga kui pole mahti siis pole).
Loodetavasti said nüüd siis erinevad variandid kaetud. Ürituste kulu siis nii, et 25 krooni on jahituusik laupäevaks, 25 krooni on jahilõuna (st, supp, leib, hapukoor..), 1000 krooni maksame olemise eest Vanemuise 54, ülejäänud siis toitlustus, auhinnad (midagi ikka tuleb), ja ülejääk konventeeritakse õlledena (aga ka mittealkohoolsete jookidena kui vaja) lauale.
Osalustasu kanda üle:
Hansapank 1105451061
Gediminas Jürjo
Selgitusse osaleja nimi (kui ei ole foorumlane või kannab keegi teine üle), foorumi kasutajanimi.
küsimused ja üldse ürituse teemal kiiresti lahendamist vajavad asjad telefonil 56658430 (enne üritust küsimused foorumisse oodatud).
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...
Ja koertega hetkel natukene nadi lugu, kokku 2 hagijat ja 1 taks... nu, koerteomanikud, paar koera oleks veel päris hea, vähemalt. Foorumi peale võiks ikka mingi 10 taksi-hagijat üritusele kokku saada. Selle kolme koeraga saame ka hakkama, aga no, kui ikka mets kutsusid täis, siis ikka õige kiire ja aktsioonirohke jaht (kui ikka metsas totaalne koertekoor kõlab, ei siis igav hakka).
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...