Foorumlaste jahiüritus vol 3 - rebasejaht
Sõbrapäeva puhul eripakkumine - Foorumlaste rebasejahiüritusele samadel tingimustel nagu enne! Ja see pole veel kõik - registreerida on võimalik ka kuni ürituseni! Kiiremad registreerijad saavad nimekirjas hilisematest eespool olla, registreeri juba täna! (see oli siis vahepalaks tähelepanu postitus).
Ps. Koerteomanikud, ajage nüüd oma mukid selleks puhuks välja ning tulge üritusele!
Ps. Koerteomanikud, ajage nüüd oma mukid selleks puhuks välja ning tulge üritusele!
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...
Üldiselt, magamiskotid võtke kaasa, eks seal saab külje maha visata. Kakukese juures saab ka mõni mees ööbida, Tartu mehi veelgi (no, ma isegi, aga ma pean kogu aeg Vanemuise tn kohal viibima). Magamata keegi ei jää.
Kaardi vorpimisega hakkan kohe tegelema.
SAAREMAA RAHVAS!!! Sass tuleb kaksi sealt. Arvatavasti on nii, et kui temaga läbirääkimisi pidada, peaks paar meest veel peale mahtuma (Loodetavasti ma ei eksi). Nii, et suhelge temaga.
Kaardi vorpimisega hakkan kohe tegelema.
SAAREMAA RAHVAS!!! Sass tuleb kaksi sealt. Arvatavasti on nii, et kui temaga läbirääkimisi pidada, peaks paar meest veel peale mahtuma (Loodetavasti ma ei eksi). Nii, et suhelge temaga.
Väike juhend siis (kuigi, kõik teed viivad Keeri risti
).
Alustame siis Viljandi poolt tulijatest. Puhjast läbi, mõned kilomeetrid (u 10) sõitu kuni tuleb Ulila sild, sellel vist silt - Elva jõgi. Sõita seni kuni jõuate Rõhule, kohe sealt paremale (Meeri poole vist näitab, või viidatakse kohe Tõravere poole. Sõita tuleb suht otse kuni jõuate Keeri bussipeatuseni, see ongi see koht.
Need kes tulevad Elva poolt. Natukene maad pärast Elva jõge viib tee vasakule, Tõravere poole, Tõraverest tuleb keerata paremale, see tee viib läbi Meeri kuni Keeri ristini. Kui panite Tõravere teest mööda, siis saate keerata Nõo juurest Meerile ja siis sealt paremale, ja jällegi kohal.
Tartust, Tallinnast ja üldse sealt tulijad (kes ei taha millegipärast mööda viljandi mnt-d sõita), sõidate Külitsest läbi, Nõost Meeri poole, Meeri ristist paremale ja oletegi mõne aja pärast kohal.
http://www.brigaad.com/temp/keeri.jpg

Alustame siis Viljandi poolt tulijatest. Puhjast läbi, mõned kilomeetrid (u 10) sõitu kuni tuleb Ulila sild, sellel vist silt - Elva jõgi. Sõita seni kuni jõuate Rõhule, kohe sealt paremale (Meeri poole vist näitab, või viidatakse kohe Tõravere poole. Sõita tuleb suht otse kuni jõuate Keeri bussipeatuseni, see ongi see koht.
Need kes tulevad Elva poolt. Natukene maad pärast Elva jõge viib tee vasakule, Tõravere poole, Tõraverest tuleb keerata paremale, see tee viib läbi Meeri kuni Keeri ristini. Kui panite Tõravere teest mööda, siis saate keerata Nõo juurest Meerile ja siis sealt paremale, ja jällegi kohal.
Tartust, Tallinnast ja üldse sealt tulijad (kes ei taha millegipärast mööda viljandi mnt-d sõita), sõidate Külitsest läbi, Nõost Meeri poole, Meeri ristist paremale ja oletegi mõne aja pärast kohal.
Viimati muutis Feen, E Veebr 20, 2006 5:06 pm, muudetud 2 korda kokku.
Feen kirjutas:...Tartust, Tallinnast ja üldse sealt tulijad (kes ei taha millegipärast mööda viljandi mnt-d sõita), sõidate Külitsest läbi, Nõost Meeri poole, Meeri ristist paremale ja oletegi mõne aja pärast kohal.
Kas ikka Viljandi teed pidi otsem ei tule?
ja BM: oleks mul selle kandi kaart, kus koordinaadid pääl ...
Jaht on kunst, mis nõuab ohvreid!
honkomees kirjutas:...
Kas ikka Viljandi teed pidi otsem ei tule?
ja BM: oleks mul selle kandi kaart, kus koordinaadid pääl ...
Tartust ei ole väga palju vahet, kas sõita Viljandi teed mööda või Elva/Valga teed mööda.
Koordinaadid olid, jah, mõeldud nendele, kes GPSi kasutavad. Samas kui olemas Regio Eesti teede atlas, siis seal kah enamvähem koordinaatide järgi paneb koha paika. Regio atlases kaardileht 83 ruut G2 ja kaardileht 84 ruut B1. Uuemates atlastes on bussipeatuste nimetused olemas - Keeri bussipeatus.
BM
Ürituse algus kell 10.00. St, ma ise vast juba tund-pool varem katsun kohal olla. Kell 10 tahaks enam-vähem nii, et kaugemalt tulijad viskavad ka paberile käpa alla ja siis tegudele.
Tutvuge vahepeal jahiohutusega ning, et eraldi üle kordama ei peaks - VAADAKE KEDA LASETE! Ka rebasega väga sarnase koera laskmine on raske rikkumine (minu silmis). Punane vest kaasa. Padrunid, püss, jahipapred kaasa. Supikauss ja lusikas ka jahti kaasa. Ööbijad, magamiskott kaasa, madrats võib ka olla (maitse asi). Raadiosaatjate teema... hmmm... võib ka kaasa pakkida, kui tüli ei tee (äkki pole vaja, aga mine tea).
Tutvuge vahepeal jahiohutusega ning, et eraldi üle kordama ei peaks - VAADAKE KEDA LASETE! Ka rebasega väga sarnase koera laskmine on raske rikkumine (minu silmis). Punane vest kaasa. Padrunid, püss, jahipapred kaasa. Supikauss ja lusikas ka jahti kaasa. Ööbijad, magamiskott kaasa, madrats võib ka olla (maitse asi). Raadiosaatjate teema... hmmm... võib ka kaasa pakkida, kui tüli ei tee (äkki pole vaja, aga mine tea).