Rebase nülgimine
Ma nilgusin esimest korda ja tuli super hästi välja, arvan ma, vähemalt tundus nii...
toimisin järgnevalt.
Lasin taga jalad lahti, (küüned lõikasin lõikenäpitsatega) ning siis avasin saba. ning siis ülepea maha, ning esikäpada jäid ka tuppe, . Seega tekib küsimus, et kui nilud tupena, kas siis tuelb ka esikäpad avada, minuteada mitte. aga andke nõu. silmad, suu ja kõrvad,-tuli välja nagu valatult...

toimisin järgnevalt.
Lasin taga jalad lahti, (küüned lõikasin lõikenäpitsatega) ning siis avasin saba. ning siis ülepea maha, ning esikäpada jäid ka tuppe, . Seega tekib küsimus, et kui nilud tupena, kas siis tuelb ka esikäpad avada, minuteada mitte. aga andke nõu. silmad, suu ja kõrvad,-tuli välja nagu valatult...
Nii. see rebase nahk on juba 2 nädalat kuivanud, kas nüüd on ka võimalik esikäpad lahti lasta, kuni küünarliigeseni. Viin naha parkimisse, kas siis tuleg ka esijalad küünarliigeseni lahti lasta vist, muidu vastu ei võeta vms arvad.
Rasvaga on sellised lood, et rasv on veel peal. Lugesin eespoolt, et keegi kasutas mingit kaabitsat, et see maha saada. aga kui viia parkimisse ( koostöös Raua 27) siis pole vist rasvaga probleeme.
Kuid kas nii ka võimalik, et proovid kodus ise parkida, sellest vist ei tule midagi välja, või tuleb?
Rasvaga on sellised lood, et rasv on veel peal. Lugesin eespoolt, et keegi kasutas mingit kaabitsat, et see maha saada. aga kui viia parkimisse ( koostöös Raua 27) siis pole vist rasvaga probleeme.

Kuid kas nii ka võimalik, et proovid kodus ise parkida, sellest vist ei tule midagi välja, või tuleb?

Ei oska öelda: Üks rebane mille lasin. niluti mul vaibana, selles saan parkimisest kätte, vaja ainult järgi minna. ei kujuta ette milline pilt ootab.
See viimane mida nülgisin, sellel on natuke vaheliha ka peal, see vist ei kõlba parkimisse viia, suurema rasva kaapisin maha.
See viimane tuleb vist klubisse maha müüa, 100 pakutakse