Haavikuemanda hädakisa
Haavikuemanda hädakisa
Ega selle jänese hädakisa vile kohta mingit helinäidist olemas ei ole või tekitada saa ?
BM
BM
-
http://www.huntingfootage.com/showphoto.php?photo=2170&cat=533
Kelle kastil kõlarid taga, peaks saama mingi ettekujutuse asjast. Loodan, et olen õigel teel.
Kelle kastil kõlarid taga, peaks saama mingi ettekujutuse asjast. Loodan, et olen õigel teel.
Haavikuemanda kisa
See hääl nüüd meie jänese oma küll päriselt pole.Meie omal kõrgem toon ja rohkem kärisev heli.Aga jänesejahil käid,kas siis keegi haavatud jänest pole kätte saanud?Vene ajal õpetati isegi haavatud jänese kiiret surmamist käega ja tavaliselt enne lööki see kisa käis.
noorus on ilus aeg
Re: Haavikuemanda kisa
jorr kirjutas:Vene ajal õpetati isegi haavatud jänese kiiret surmamist käega ja tavaliselt enne lööki see kisa käis.
Täitsa huviga küsiksin, mismoodi see käis siis, see õpetatud käega surmamine? Mingi noore Bruce Lee tüüpi löök või mingi peenem massöörinõks?
haavikuemanda hädakisa
On selline raamat,"Jahieetika küsimusi",välja antud Tallinnas 1967a.Soovitan lugeda, kui minu jutt arusaamatuks jääb.Kuigi Vene aegne kirjandus aga lugeda kõlbab kindlasti ka praegu.Minu jahimeheks hakkamise ajal oli tarvilik raamat.Olen ise sellist surmamisviisi ka kasutanud, nagu seal kirjas ja toimib hästi.
noorus on ilus aeg
Mul kodujänesed puuris. Ükskord oli puuri uks lahti ununenud ning jänes välja hüpanud ning äkki kuulsin hirmsat kummalist karjumist! Selgus, et mu taks oli jänest puremas
Oli eriline lapse kisa moodi tõesti.

Eeltoodu on müstifikatsioon ja ei oma mingisuguseid seoseid reaalse eluga. Kõik nimed on väljamõeldud ja igasugune kokkulangemine reaalsusega on juhuslik ja ettekavatsemata.
haavikuemanda hädakisa
Kas eksis hr Lillemäe,või said ise valesti aru aga asi käib nii:võtad jänesel tagumised jalad pihku ja tõstad üles.Jänes sipleb veidi ja ajab siis pea selga nii, et moodustub midagi kolmnurga taolist.Nüüd annad teise käelabaga serviti sinna kolmnurka löögi ja kõik.Mingit rusikaga tagumist pole vaja.
noorus on ilus aeg
Re: haavikuemanda hädakisa
jorr kirjutas:Kas eksis hr Lillemäe,või said ise valesti aru aga asi käib nii:võtad jänesel tagumised jalad pihku ja tõstad üles.Jänes sipleb veidi ja ajab siis pea selga nii, et moodustub midagi kolmnurga taolist.Nüüd annad teise käelabaga serviti sinna kolmnurka löögi ja kõik.Mingit rusikaga tagumist pole vaja.
Sedasi kirjeldas Lillemäe ka meile seda protsessi jahikursuse käigus. Sa LauriV ehk tõesti eksid vähe.
-