näe probleem - vaatan Põhikirja all kirjas et viimane jorri postitus, klõpsan tuleb lahti esimene leht kus mu oma postitus vaid näha, vastan veel korra, kõik OK, lehel kirjas, et viimane mu postitus, klõpsan, ka seda pole näha, ikka üks leht ja viimasena mu eelviimane postitus Tegelt sellist asja ka varem täheldand, et ei näe selle mehe postitust, mis kirjade järgi peaks seal olema
Sama jama siin. Ju on üldisem probleem ja läheb aegamööda üle. Proovi vaadata teadaoleva viimase postitaja profiili ja tema kõikide postituste vaatamise lingi kaudu.
Täna miskit imelikku toimub jah. Mul hommikul vastamisel kohe kaks korda viskas postituse üles ja üleliigset ära kustutada ka ei saanud. Ju siis mingid tehnilised viperused.
üllar003 kirjutas:Täna miskit imelikku toimub jah. Mul hommikul vastamisel kohe kaks korda viskas postituse üles ja üleliigset ära kustutada ka ei saanud. Ju siis mingid tehnilised viperused.
OT:
neid topeltkirju oli päris paljudel, alguses ma rookisin neid välja ja vaatasin, et mis **** toimub