Nahkade müügist 2006 aastal
Nahkade müügist 2006 aastal
Mis hinnad tänavu aastal on? Oli kuulda et tänavu makstakse rohkem. Kas see on tõsi, ise ma kahtlen. Endal ka mõned kährikud ja rebased 

uluk kirjutas:Sama siin, kui lasen siis metsa ma ei jätta. Imelik on kui lased ja jääb sinna vedelema, parem ära lase
Täitsa nõus, et imelik oleks jätta oma lastud rebane(või ükskõik mis uluk) metsa või põllule vedelema. Kui nahka ei viitsi võtta või on põhjust kahtlustada mingit tõbe, siis oleks viisakas see korjus maha matta või ära põletada, vältimaks võimalike haiguste levikut.
NAHKADE MÜÜGIST
Käis Puhjas nahakaupmees.Rebane 100 kr.ja mitte iga nahka ei võtnud.Kährik 250, nugis 300 ja saarmas 600--700kr.Midagi nagu ikka ostab.
noorus on ilus aeg
Re: NAHKADE MÜÜGIST
jorr kirjutas:...ja saarmas 600--700kr.

Saarmaga asi lihtne, kui raudadesse jääb, siis on võimalik tema tabamine seaduslikuks muuta, käies (oli vist) KKTs. Seal siia tehakse vastav märge, et jäi raudadesse, arvatavasti ka igasugused mõrrad jms. Mingid allikad väidavad, et u iga 10s loom, kes raudadesse jääb (kobrast püüdes) on saarmas. Mul peaks siis ka paar saarmas olema, aga nä, ei ole. Kuigi, saarmast on üsna palju. Eks kobras hoolitseb saarma elupaikade eest hästi ja nii ta levib.
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...