
kõik koprajahile ...
see suitsu saba pole muud kui rasv kellele istub lasku käia meie söötsime tehnikumis sellelega komandandi paksukskriss kirjutas:tegin ükskord kopralihast lihapalle ,segasin natuke siga hulka ja maitsestasin tavaliste maitseainetega siis keetsin nagu ikka lihapalle. serveerisin majoneesiga kui külalised tulid siis sõid ja kiitsid! mitte keegi ei arvanud ära mis lihaga tegemist onnii ,et proovige aga julgesti. aga suitsetatud saba pidi veel eriti hea olema(valge-viinaga muidugi)
kõik koprajahile ...
trucker kirjutas: Hõrgutise asemel sain ahjust koralikult maitsestatud rasvase püksirihma, lõhn oli kõike muud kui meeldiv ja puhtast koprarasvast ei pidanud kah lugu.
Anonymous kirjutas:kobras pole söödav, naha võtad maha jääb alles nigu tiine konn,tänan ei, sööks ikka parema meelega neid kel sõrad all või sarved peas,karuga sama lugu,inimesed ostavad kuskilt restoranist kalli raha eest karuprae kui nad vaid teaks mida karu sisse ajab ma olen ka aastaid tagasi karust vorsti teinud ja isegi karukäpa söönud,aga karikas sai täis siis kui viimati lasti karu lehma raipe pealt terve raipeauk kihises raipe ussidest,pärast ssai karul nahka võetud karunahk kihises ka ussidest, nii et head isu.