Allan
4.kui mul mingi konkreetse puu otsa ronimiseks vaja eelnevalt oksad maha saagida, siis mul redel juba nagunii olemas, asi siis sealt edasi aretada pole.
2.kuidas on lood toote standartiseerimisega? Oletagem, ma olen raske kindlustuspreemiaga kindlustatud mees ja ronin sellega ning saan jääva hälbe ülepingutuse(ehk siis insuldi vmt.)tõttu, nt. ei suuda osaleda aktiivses elus või lõpeb asi isegi letaalselt. Mis siis? Kes maksab mulle või mu pärijatele ja palju see kammaijaa aega võtab, sealt edasi... .
sergo kirjutas:1.too konkreetne näide ronis mööda elektriposti, millel konkreetne, standartne läbimõõt. Milline on min.-max. ronitava posti, puu läbimõõt?
4.kui mul mingi konkreetse puu otsa ronimiseks vaja eelnevalt oksad maha saagida, siis mul redel juba nagunii olemas, asi siis sealt edasi aretada pole.
kult kirjutas:Keda ei huvita v kes ei taha ärgu ronigu/viriseguMina igaljuhul tahan esimesel võimalusel oma silmaga näha/proovida
Pole mõtet hakata mahategema asju millest ise s.....tagi ei tea/pole näinud!
kivi kotti!
Jack kirjutas:Väheke loll küsimus, aga kuidas selle istmega ronides relv endaga kaasa võtta, et see parajale kõrgusele jõudes ikka terve ja ühes tükis ka veel oleks.
Pildilt vaadates tundub, et relva selga võtta ei saa- hakkab segama ronimist.
Äkki pannakse siis kaela kuidagi või tõmbad pärast nööriga endale puuotsa järele