gunnar kirjutas:Mart, kas see peaks siis päritolu või jahiseltsi asukoha järgi käima ?

Ja veel öeldu:
Ma peaks ka siis mulgite kuue selga ajama, segadust kui palju ...
Ja veel Mardilt:
Tore ju, kui satud mingile koosviibimisele ja seal eemalt juba selge, kus kandist mees pärit ja kui pole selge, siis kohe teema millest vestlust alustada
Noh!? ...ja kui nahka võttes palavaks läheb, kuue seljast viskad ...ja pärast juhuslikult oksa otsa unustad, tuleb Mart ja ütleb näiteks: "näed`sa, KOHVILÄHKRID ka käe valgeks teinud siin!".
Aga teisalt, kui kord Karl Marx strasse jahipoest pardivilet ostma läksin, siis esialgu peale daamidele mõeldud 2000 euroste jahikostüümide ja 40-100 eur lipsude ninna midagi ei karanudki! Valida sai loomulikult siis ka hr. enda jaoks vastava ülikonna, mis daami omaga harmoneeruks!
Oma pardivile (Ente- tuut-tuut) leidsin ma kätte siiski, minnes mööda kitsast trepikest teisele korrusele (asjalik valik), aga see ja edaspidine on juba teisejärguline.
Meil Küti äris on miskipärast vastupidi, nii kohe, et sellest teisest korrusest, riiete ja muu osakonnast, sain ma teada alles aastaid peale esimest külastust
juhuslikult
No loomulikult on padrunid esmatähtsad, meil on rabad, sood ja kasvab metsas võsagi. Seal maal võib "metsa" minna vaid ülikonda tuulutama, sest ega koid naturaalset kallist villast hambaga proovimata jäta!
Aga kui siiski!? Rebusk! ...või kokkutulekule minnes, prouaga..kel samas šnitis seelik, või mehega või isaga, kel samas šnitis ülikond