

Endale meeldis paari aasta taguses Jahimehes antud kitseretsept meega.
rajaleidja kirjutas:Sai siis esimest korda järgi proovitud keefiri marinaad. Võtsin siis pool sokku ja panin ühte kaussi nii kintsu liha kui ribid. Selle tarbeks siis 1 pakk keefiri, mille sisse segasin jahimehe maitseaine segu, tšilli grillmaitseainet. mingit tundmatut barbeque maitseainet, sidrunipipart, liha üldmaitseainet ja viie pipra segu. soola ikka ka. Kindlasti oli seal veel midagi. kogused täitsa tunde järgi. Lõpuks jäi igatahes keefir mõnusalt punakas. Liha sisse lõikusin enne 4 parajat sibulat ja segasin lõpuks kogu kupatuse kokku. Kaks päeva külmas ja siis grillile. Andsin päris kõva suitsu talle ka veel. Teravat tuld üritasin vältida. Lõpptulemus oi-oi kui hea. Ise kartsin, et ei tule sealt midagi head, aga üllatuseks oli liha mõnusalt pehme ja mahlane. Ning mõnusa suitsuse maitsega.
Arvesse peab võtma, et keefiriga tehes tuleks maitseaineid ikkagi tunduvalt rohkem panna, kui mingi tavalise marinaadi puhul. Keefir pehmendab maitseainete maitset päris tugevalt.