Kobras..!!!
Jalutasin Laeva jõe kaldal eile õhtul ja paistab, et usinale koprale kes tammi on viitsinud ehitada ei tee vähene vesi palju tüli. Tundub, et populatsioon, mis enne oli pikemal lõigul on nüüdseks kogunenud lihtsalt tammitagusele lühemale alale.
Külgnevad kuivenduskraavid on muutunud poriradadeks ja sealt on kobras välja kolinud.
Külgnevad kuivenduskraavid on muutunud poriradadeks ja sealt on kobras välja kolinud.
Mis te kurdate,et kobras kadunud on,oodake sügisesed vihmad ära ja kui nad siis teil põdrajahiks metsasid üle ujutama hakkavad,no siis te enam ei kurda,et ära on kadunud
.Ma käin ajamas ning see pole eriti tore,kui vesi üle põlvede on
ja märgade riietega päevläbi metsas olema pead..eks nii mõnigi foorumlane teab seda tunnet 

3+ kobrast
kuidas ma 3 kobrast lasin ja veel suurel hulgal ära minna lasin... läksin 1. aug õhtul ja pärast iga pauku 10-20 min ja järgmine ujub, isegi kui kõristasin spinningut, et välja tõmmata vee pealt, ujus juurde. Neid keda lasta ei õnnestunud ja keda nägin alles siis kui pingiga kolistasin oli hulgi. Pesa peal seistes kuulad all toimuvat mürglit, ei karda isegi samme ...
Jaht on kunst, mis nõuab ohvreid!
- Metsakutsu
-
K2isin ajaviiteks forellitamas (olin 2 n2dalat sportinud ja seda edendanud, ning kuna jahiteema j2i ebasoodsate asjaolude t6ttu 2ra, siis nii saigi kalastatud). Kalu ei saanud, aga Sulbis on koprad v2ga usinasti V6handul tegutsemas. Tamm j6ele tehtud ning rajad jms k6ik kohad t2is. Mujal paistab ka, et kopraid ikka on. Homme hommikul j2lle laagerduma, aga p2rast seda peaks asja ikka ette v6tma (olen siin eriti kade Honkomehe peale), ega meitelgi nad kadunud pole.
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...
-
-