Pardijaht läänerannikul

Üldfoorumis võib rääkida teemadel , mis teistes foorumites ei kajastu.
Priit Roostfeldt
Postitusi: 156
Liitunud: N Veebr 03, 2005 1:59 pm

Postitus Postitas Priit Roostfeldt »

vat parti me seal ei viitsigi vaadata kui hani nii moodi lendab. Part rohkem kauba peale :D
Teder
Postitusi: 417
Liitunud: N Okt 07, 2004 3:17 pm

Postitus Postitas Teder »

Mul läks linnujaht kaks nädalat tagasi korda- sain Peipsilt 4 sinikaela ja ühe suurlauk-hane ja õhtul soo pealt veel ühe rabahane.
smurf
Postitusi: 156
Liitunud: P Mai 08, 2005 1:42 pm

Postitus Postitas smurf »

Niisiis teisipäeval käisin jahis ära.Tulemuseks ainult neli parti.Kohalik jääger rääkis et esmasp. öö vastu teisip. oli hanedel metsik minek-hommikul selgus ,et läind nad olidki.Österby muulilt vaadates oli laht ainult laglesi täis.Parti oli see-eest kõvasti,parved paarikümnest kuni paari sajani aga mida polnud oli ilm.Tuult peaaegu polnudki ja vesi oli nii madal vörreldes avapäevaga.Oli suur tegu et kujusi üldse kuhugi panna.Aga muidu oli tore nagu jahi väljasõidud ikka ,plaan järgmisel nädalal kindlasti korrata seda väljasõitu-seekord kindlasti vastavalt ilmale.
Kasutaja avatar
Metsakutsu
Postitusi: 38
Liitunud: T Mär 28, 2006 6:44 pm

Postitus Postitas Metsakutsu »

No, kohe-kohe jälle pardijaht algamas. :D Minujaoks ongi just see kõige magusm/huvitavam päev 20. augustil. Eelmine aasta lendas ikka väga korralikult.Aga see aasta ei tea....Pole mere ääres parte näindki nagu..ainult mõnda üksikut.Aga loodan kõige paremat. :roll:
Ma lasen parti tavaliselt nr 6-7-ga. Sügise poole nr. 5-ga juba. Ja vahest võtan kaasa ka nr. 8-9 , et tikutajat lasta või partidele armukaid lasta. Tavaliselt panen ikka taskutesse vähemalt 50 padrunit....Jäägu parem üle kui puudu.
jorr
Postitusi: 3240
Liitunud: T Mär 01, 2005 9:52 pm

Pardijaht .......

Postitus Postitas jorr »

Jah, mere ääres kulub seda moona ikka omajagu eriti veel kui parti on ja püssiks poolautomaat.Kunagi noorena sai ka 50 padrunit pardijahi avapäeval välja lasta aga saaki oli vähevõitu, sest olin Peipsi roostikus mootorpaadiga ja koera polnud.
noorus on ilus aeg
enki
Postitusi: 143
Liitunud: E Mai 08, 2006 11:27 am

Postitus Postitas enki »

Tuletab mulle eelmise aasta augusti lõppu. Olime poisiga rannas teine teiselpool väikest metsatukka (vahe nii 500m). Minul tuli tunni jooksul ainult 3 piilut aga teiselpool kostus pidev dupleede sadu :cry: Äkki jäi seal vaikseks & siis helises mu telefon. Poiss helistas" kuule sul veel padruneid on? tule too. Mul otsas" Kuna mul nagu lasta midagi ei olnud läksin siis viima. Otsustasin piki randa jalutada. Paarisaja meetri pärast algas peakohal selline pardilend, et ei saanud enam edasi aina laadisin & lasin :lol: Kui me omavahel kokku saime olid minulgi kõik paugud otsas (viimased pardid sai isegi 5mm paukudega alla toodud) Sealtpeale kannan tuki kohta vähemalt 50+ pauku, mitte kokku kahte karpi
Vasta