ja nülgimise kohta. kui nüüd mõtlema hakkan, siis sellisel juhul kui loom üles tõmmatud, siis on jah selle kõrvalmaitse eelmadamise teemal rohkem vaeva tulnud näha. nüüd kevadel (üleeile viimati) on laual nülitud, ja ei mingit muret, pane või niisama ahju (vist

), soovitan soojalt mingi tunnike enne soolavees kupatada, siis saab ahjus või pannil korralikult pruunistada, ja sealihagagi võib segi ajada (mitte küll päris, aga võhikud jäävad uskuma, et ongi kodusiga

). igasuguseid võimalusi veel piima ja köömnete ja loorberiga mängimiseks, aga... kevadiste loomadega on ilma saanud, ja vahe minimaalne (pigem värvi suhtes ja köömen teeb tee vabaks igasuguste maitseainete mõjulepääsemiseks)
Ja maksa suhtes selline tähelepanek, et kui kui püssiga lastud, siis väga hea, ja kui raudades pole lõunani vedelenud (maksa kogunenud siis eriti palju verd), siis ka hea, aga muidu võtab kibeda meki man.
Ning rasvaga selline lugu, et kui parajat kuumsuitsu anda, siis tilgub kõik rasv ära, korra oli isegi selline lugu, nagu oleks barbeque grilli teinud, korralikud eristatavad rõngad ja puha. See oli minu esimesel koprasuitsutamisel, olin maksimaalselt rahul.
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...