Teen lühitalt - maastikul käies leian tihti padrunikestasid, eriti sügishooajal. Miks ei viitsi osad jahimehed oma prügi üles korjata? Loodan, et see pole mingi üldlevinud komme, vaid ainult kohalik "hälve"
et mis nüüd hakkabki siin foorumis pidevalt üks jahimeeste peetimine ? et kui kuskil 1 loll midagi teeb siis tullakse kõiki eesti jahimehi siia koinima ?
mul ka küsimus, et kas see ongi eesti inimeste komme igal pool läbustada ? või lihtsalt mingi osa inimeste komme ? ma arvan et sama % kehtib ka jahimeeste kohta. ka ju inimesed.
sült kirjutas:Aga kas on ikka kümnest üks, äkki on rohkem? Ma muidugi ei tea kuidas mujal on ja sellepärast küsingi, enne kui hakkan mingeid järeldusi tegema.
Me siin teame täpselt. Kümnest seitse viskavad kesti maha ja nad teevad seda justnimelt ja meelega ja ainult seal, kus teemaalgataja seda näeb.
Kui aga tõsimeeli muljetada, siis mul on küll nende jahimeeste pärast tõsiselt häbi, kes oma prügi endaga loodusest kaasa ei vii. Loomulikult oleks mul häbi ka nende mittejahimeeste pärast, kes seda ei tee, kuid õnneks ma selliseid ei tunne. Ega selline, "mittejahinduslik" olmeprügi tekitamine loodusesse ei jäta ka nii konkreetset, just ühele rahvakihile suunavat jälge. S.o. siis jahimeestele, nagu seda teevad mahavisatud padrunikestad. Nii et häbi kõigile looduse prügistajatele.
sült kirjutas:Aga kas on ikka kümnest üks, äkki on rohkem? Ma muidugi ei tea kuidas mujal on ja sellepärast küsingi, enne kui hakkan mingeid järeldusi tegema.
võta kümme eestlast ja vähemalt üks neist on idioot.
Viimati muutis tuisk, T Nov 07, 2006 10:54 pm, muudetud 1 kord kokku.
Küll te siin olete ikka osavad sõnaseadjad Aga jah, üldiselt sai mulle nüüd pilt selgeks. Kellel on veel selle teema kohta midagi öelda, siis laske tulla.
Palju neid kesti siis seal oli ? 1-2-3 rohkem ? Või vedeleb neid seal nagu mõnes tiirus ? Mul on endal ka mõned suures tuhinas maha pudenenud ja pärast enam ülesse ei leia, ei näe mõnes kestas, kuskil sügavas metsas, probleemi.
mis puutub sõjaväelastesse, siis tuleb meelde kohe kevadine Scouts pataljoni matk paldiski ümbruses. Vat seal oli kohati ikka paukpadruni kestasid justkui ämbriga maha visatud.