Nüüd siis selline lugu (nutke või rõõmustage), et üritus toimub natuke rohkem kui nädala pärast
25-26 november. Ma loodan, et Jorr saab paari päevaga juhatuse tasandil asja paika, et oleks ikka teada kus me ringi siblime ja tegutseme ning sea-põdrajahile jalgu ei jää.
Residents tuleb siis Intu poolt (kui ma ei eksi, Intu, ole hea, tee sel teemal mingi postitus).
Jaht toimub Konguta maadel. Olemine ka konguta vallas.
Maksumus - peaks olema 25 krooni tuusik. Muudel teemadel nagu ei hakkaks reparti tekitama... kui just toit. Aga ma mõtlen, et jahimeestel on käepärast paremat pala kui poest saada võib, st, mingit liha, mingil kujul (vorst, konserv, marineeritud, niisama (hea oleks maitsestatult) v6i juba eelnevalt valmistatud). Samuti võiks kaasa haarata keelekastet (ka selleks puhuks kui kaevamine käsil ning vesi otsa eest tilkumas). Teeme siis olemise kohas ühise kokkamise, kõige muu kõrvale ning nagu kogemused näidanud.. puudu pole kunagi jäänud

(ma ise mõtlen, et orgunnin supi poole).
Kogunemine... asukoht läbirääkimiste järgus. Kusagil Konguta maadel peaks siis kokku saama. Jorr, äkki Hendrik organiseerib loablangid valmis, et selles valdkonnas mingit jama poleks. Kaart tuleks joonistada (kui Jorri ja Intuga konsulteeritud, siis katsun selle interneti riputada).
Magamiseks kaasa mingi madrats ja magamiskott. Toitumiseks nõud. Mõned püssid tuleks ka kaasa võtta, rebase puhul suht kindlasti vaja. Labidad... kui kellelgi mõni tore kaevamisvarustus, võtke kaasa.
Kogunemise võiks teha kell 9.00.
Programmis siis hetkel jaht ja hilisem olemine. Kui kellelgi lahedaid vidinaid, õppematerjali jms, mida teistelegi demoda, siis võib kaasa vedada (arvan, et telekat, projektorit jms seekord pole).
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...